JEDNA PIJE URIN, A DRUGA OVČIJU PLODOVU VODU! Bizarne rutine za ulepšavanje poznatih: Tek da vidite šta rade s kremom za HEMOROIDE
Foto: Shutterstock

SAMO ZA ONE SA JAKIM ŽELUCEM

JEDNA PIJE URIN, A DRUGA OVČIJU PLODOVU VODU! Bizarne rutine za ulepšavanje poznatih: Tek da vidite šta rade s kremom za HEMOROIDE

Pop kultura -

Dame su zbog lepote spremne sve da urade, ali za neke bizarne stvari, zaista je potrebno imati jak želudac, a čini se da ga poznate dame i te kako imaju.

Naime, ako je suditi prema nekim njihovim navikama koje one neretko podeljuju javno, poznate ličnosti rade apsolutno sve što mogu da bi očuvale mladost i lepotu, a mi vam donosimo neke od najbizarnijih bjuti tretmana.

Demi Mur
foto: Profimedia

Demi Mur tvrdi da je njena koža čvrsta i zategnuta zahvaljujući tretmanu sa pijavicma jer one navodno, pijavice sprečavaju zgrušavanje krvi, poboljšavaju cirkulaciju i ubrzavaju zarastanje rana.

Ni slavna Sandra Bulok nema ništa manje bizarne navike, te za uklanjanje podočnjaka koristi kremu za hemoroide.

Viktorija Bekam
foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Viktorija Bekam i legendarna Madona definitivno prednjače u svojim morbidnim navikama, te koriste izuzetno neobične preparate.

Viktorija Bekam prednjači u morbidnosti, te ona za svoju lepotu koristi životinjski izmet i plodovu vodu od ovce. Kako je objasnila supruga Dejvida Bekama, ona kotisti izemet retke vrste ptica sa japanskog ostrva Kjušu. Ova retka vrsta hrani se posebnim semenkama, a nakon toga stručna lica, njihov izmet obrađuju na poseban način i stavljaju ga u upotrebu. Za ovaj tretman se smatra da usporava starenje i uklanja podočnjake, kao i da hidrira kožu. Pored ptičijeg izmeta, omiljeni tretman lica je čišćenje plodovom vodom od ovce.

Sa druge strane Madona, kao tretman za negu kože pije svoj urin, a to je objavila i javno u jednom video snimku:

- Odlično je popiti urin nakon izlaska iz ledene kupke - rekla je kraljica popa.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:52

SEPTEMBAR JE MESEC ZA PROMENE! Lajfkouč Ivana Anđić u emisiji Pusti brigu kako da unapredimo životne navike

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track