KOMEDIJA NE TREBA DA BUDE JEFTIN HUMOR: Anđela Jovanović o novim epizodama serije RADIO MILEVA, a evo i koga je NAJVIŠE ZAVOLELA
Foto: Zorana Jevtić

iskrena

KOMEDIJA NE TREBA DA BUDE JEFTIN HUMOR: Anđela Jovanović o novim epizodama serije RADIO MILEVA, a evo i koga je NAJVIŠE ZAVOLELA

Kultura -

Sve uspešnija mlada glumica Anđela Jovanović deo je ekipe koja u seriji "Radio Mileva" radnim danima zabavlja televizijske gledaoce na RTS. U ulozi frizerke Coke ona je i u prethodnim sezonama pobrala simpatije publike, a treći nastavak popularne komedije samo joj je pružio priliku da razradi svoj lik.

Anđela Jovanović
foto: Mihail Dudaš

- Volim komedije i svoju ulogu Coke u "Radio Milevi". Većinu scena snimila sam sa Anđelkom Prpić, koja mi je postala izuzetno draga, posebna osoba. Divna i slobodna glumica koja prati svoju intuiciju i ima fenomenalan smisao za humor, odličan partner i uživam da radim s njom. Inače mi je rad na ovoj seriji bilo predivno iskustvo - počinje Anđela i nastavlja:

Anđelka Prpić
foto: Nemanja Nikolić

- Velika mi je čast da radim i sa Olgom Odanović, legendom našeg glumišta, i s Nikolom Kojom. To su za mene neprocenjiva iskustva. Većina glumaca iz serije "Radio Mileva" je ekipa iz "Vojne akademije", od ljudi iza kamere i tehničkog sektora do kreativnog sektora i kolega. Već se znamo i super funkcionišemo, pa sam se s njima na setu osećala kao kod kuće.

Iako smo je gledali i u dramama, Anđela priznaje da žanr ove serije nije nimalo lak za igranje.

Anđela Jovanović
foto: Zorana Jevtić

- Komediju je teško igrati, i to je vrlo klizav teren. U njoj je važno ne potcenjivati publiku i ne prodavati im neki jeftin humor. Važno je shvatiti, imati osećaj da ljude koji to gledaju treba nešto da oplemeni, da ih iskreno i iz srca zasmeje, a ne da im mažemo oči nekim jeftinim trikovima. Veliki je izazov igrati komediju i ja uživam u tome - zaključuje Anđela.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:46

MOJ OTAC NIJE BIO ZA TO DA SE BAVIM GLUMOM! Anđela Jovanović pre 13 godina čula je ove reči, ali se onda mama BRANKA umešala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track