00:36

OVAKO JUTJUBERI ZARAĐUJU PARE, RUŽA RUPIĆ REKLA U ČEMU JE PROBLEM! Postoji razlika između Jutjuba i medija, OVU PUBLIKU CILJAJU

kurir tv

OVAKO JUTJUBERI PRIVLAČE PAŽNJU, RUŽA RUPIĆ REKLA U ČEMU JE PROBLEM! Postoji razlika između Jutjuba i medija, OVU PUBLIKU CILJAJU

Pop kultura -

Nova vrsta sakupljanja pregleda, neumesnim šala, nadzire platformu Jutjub. Otac dve jutjuberke oglasio se da su one nestale, da bi se to ispostavilo kao neistina. Nakon toga, mladi influenser je prepao fanove da je pretučen i da leži u zavojima, doduše, i to se ispostavilo kao obmana.

Termin za ovo je "prank", sa tim da više nije neke obične forme, već ima u cilju da prikupi preglede i fanove putem neke vrste sažaljenja i da se bez granica njegovi akteri usude da odu u brutalnost i ekstremizam kako bi u gledaocima probudio neku vrstu emocije.

Ruža Rupić, pevačica, gostovala je kod Ivana Gajića u emisiji "Puls Srbije" i rekla zbog čega ovaj fenomen ima teži teg od njegove prvobitne namere:

Puls Srbije
foto: Kurir televizija

- To je problem Jutjuba i medija realnog života. Klincima će biti zanimljivo da vide takav naslov, sa prenkom. Ali ako to ubaciš u medije, to ima drugu težinu i jačinu. Klincima je to zanimljivo, kao i one igrice u kojima se ubijaju. Janko je snimao kako je oblio kuću tolet papirom, i to je klincima bilo interesantno, posle je snimao reakciju mame koja se šokirala - rekla je pevačica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:29

Pevačica Ruža Rupić objasnila kakvo je zaista stanje među influenserima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track