BJELINA ĆERKA U VEZI S MILANOM MARIĆEM, A IZLAZI S NJEGOVIM KOLEGOM: Lepa Mia uhvaćena na premijeri sa zvezdom HIT SERIJE (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

LEP PAR

BJELINA ĆERKA U VEZI S MILANOM MARIĆEM, A IZLAZI S NJEGOVIM KOLEGOM: Lepa Mia uhvaćena na premijeri sa zvezdom HIT SERIJE (FOTO)

Kultura -

Prvi put u karijeri, posle režija na gotovo svim beogradskim scenama i nekim od najprestižnijih u Evropi, Miloš Lolić postavio je komad i u Beogradskom dramskom pozorištu.

Yankee rose, BDP
foto: Dragana Udovičić

Na Maloj sceni "Predrag Pepi Laković" sinoć je premijerno izveden komad "Yenkee rose" Slobodana Obradovića.

Režija Miloša Lolića privukla je veliku pažnju kulturne javnosti od trenutka kada je najavljena, jer reditelj prvi put sarađuje sa svojom majkom, glumicom Danicom Maksimović, koja igra glavnu junakinju.

Miloš Lolić, Danica Maksimović
foto: ATA images

Premijerno izvođenje "Yenkee rose" nisu propustili mnogi glumci s Crvenog krsta, ali i kritičar Ivan Medenica, glumice Jasmina Venčanski, Ivana Didić i Katarina Radivojević i Mia Bjelogrlić.

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

Za razliku od svog slavnog tata Dragana i mlađeg brata Alekseja, Mia nije želela da bude glumica, ali je takođe, u neku ruku, krenula očevim stopama. Upisala je međunarodne odnose na Fakultetu političkih nauka, i odličan je student, a je debitovala kao kreatorka jednog serijala o ženskim pravima, i na taj način ušla u svet producenata, u kojem je njen otac i veoma uspešan.

Yankee Rose, Mia Bjelogrlić
foto: Damir Dervišagić

Mia je medijima postala zanimljiva, kad je otkrivena njena veza s glumcem Milanom Marićem. Mlada producentkinja i zvezda filma filma "Toma" pokušali su da sakriju svoju vezu jer oboje privatni život drže za sebe, ali im to nije pošlo za rukom.

Milan Marić, Mia Bjelogrlić
foto: Damir Dervišagić

Na premijeri Mia je došla bez svog novog dečka, ali je s osmehom pozirala u društvu mladog glumca Nedima Nezirovića. Čuveni Paša iz serije "Klan" dobio je uloge u serijama "Branilac" i "Nečista krv", ali se oprobao i na pozorišnim daskama i stao na scenu Narodnog pozorišta u Beogradu i Malog pozorišta "Duška Radović". Nedim je u srećnoj vezi s koleginicom Teodorom Dragićević.

Yankee Rose, Mia Bjelogrlić

Kurir.rs

Bonus video:

04:45

Miloš Lolić o odnosu sa majkom Danicom Maksimović i Tanji Bošković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track