NE RAZDVAJAJU SE, A NE PRIZNAJU DA SU U VEZI: Slavni glumac opet uhvaćen s manekenkom! Skrivao se IZA MASKE, ali OVO ga je ODALO!
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

SVE OČI UPRTE U NJIH

NE RAZDVAJAJU SE, A NE PRIZNAJU DA SU U VEZI: Slavni glumac opet uhvaćen s manekenkom! Skrivao se IZA MASKE, ali OVO ga je ODALO!

Pop kultura -

Holivudski glumac Leonardo Dikaprio i manekenka Điđi Hadid viđeni su zajedno na zabavi povodom Noći veštica. Zvezda "Titanika" i poznata manekenka stigli su "party busom" na zabavu zajedno s njenom sestrom Belom, manekenkom Irinom Šajk i prodavcem umetnina Helijem Nahmadom.

- Leo je nosio masku većinu vremena, osim kada je pio, kaže jedna zvanica zabave. Dikaprio je navodno bio maskiran u polučudovište-poluzombija.

Inače, Dikaprio i Hadid bili su prvi put romantično povezani u septembru tokom Nedelje mode, kada su strani mediji izveštavali da su se družili na zabavi u Sohou, a zatim i u klubu "Casa Cipriani" u Njujorku.

Nedugo zatim, istog meseca, holivudska zvezda viđena je u Milanu istog dana kada je manekenka prošetala modnom pistom na Versaćeovoj reviji.

Glumac je kasnije viđen u Parizu tokom Nedelje mode kako napušta hotel, "Royal Monceau", u kom je odsela Điđi Hadid.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track