BRITNI SPIRS JAVNO PSUJE SVOG OCA: Oglasila se, sve mu SASULA pred celim svetom i otkrila NEPOZNATE DETALJE starateljstva!
Foto: Profimedia

NIKAD MU NEĆE OPROSTITI

BRITNI SPIRS JAVNO PSUJE SVOG OCA: Oglasila se, sve mu SASULA pred celim svetom i otkrila NEPOZNATE DETALJE starateljstva!

Pop kultura -

Princeza popa Britni Spirs oglasila se na svom Instagram profilu obrativši se svom otuđenom ocu, Džejmiju Spirsu.

- Prošlo je dosta vremena otkako sam razgovarala sa svojim tatom - napisala je američka pevačica uz svoju staru fotografiju.

- Imam posebnu vest... ove godine sam prvi put mogla da podignem gotovinu sa svoje kartice na bankomatu. To što više nisam više deo tvog programa promenilo mi je život. Pogodi šta? Sada mogu da idem i u banju - poručila je svom ocu.

Britni je takođe ispričala kako je njen 70-godišnji otac nije puštao da ide u banju jer se bojao da će popiti kafu – što je još jedna stvar koju sada sme da radi otkako se njeno konzervatorstvo završilo u novembru 2021.

- Sada sam ravnopravna osoba i tako sam srećna! U svakom slučaju, samo sam ti htela da kažem je** se - poručila je svom ocu, koji je bio njen konzervator od februara 2008.

Objava dolazi samo nekoliko nedelja nakon što je izjavila da ju je njen otac tokom 13-godišnjeg starateljstva tretirao kao psa, te da je čak pokušao da je ubije.

- Najteže je što znam da su samo bili zli i da sam se stvarno osećala kao da tata pokušava da me ubije. I nadam se da će goreti u je*** paklu, rekla je Spirs u kratkom videu podeljenom na svom Tviteru profilu.

Nastavila je pričajući kako se nada da će njen otac biti lišen privilegija koje ima na isti način na koji je on oduzeo njenu slobodu.

- Želja mi je da oduzmem svom ocu auto, stan, posećujem ga sedam dana u nedelji od osam ujutru do šest uveče dok mu se postavljaju pitanja i tretiraju ga kao naučni eksperiment, prate njegovu ishranu, nema mobilnog telefona i medicinske sestre ga gledaju kako se tušira i oblači - rekla je pevačica opisujući kako su nju tretirali.

Spirs je nedavno poslala sličnu poruku majci Lin Spirs rekavši joj da se je** nakon što je ona pokušala da je kontaktira putem društvenih mreža.

Konzervatorstvo poznate pevačice prekinuto je nakon što je ona progovorila tokom svedočenja na sudu o zlostavljanju i maltretiranju koje je proživela.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:58

Bivši muž Britni Spirs objavio snimak kako pevačica urla na decu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track