JEDNA ME JE HTELA SAMO ZA SEBE, MISLIM DA JE TO SEBIČNO: Ovaj čovek živi sa DEVET ŽENA i ne planira da stane! Treba sve da se DELI
Foto: Printscreen/Instagram

MONOGAMIJA MU JE DOSADNA

JEDNA ME JE HTELA SAMO ZA SEBE, MISLIM DA JE TO SEBIČNO: Ovaj čovek živi sa DEVET ŽENA i ne planira da stane! Treba sve da se DELI

Ludi svet -

Muškarac iz Brazila po imenu Artur O Urso postao je poznat nakon što je otkrio da je u vezi sa devet žena i sve ih naziva svojim suprugama. Međutim, Artur kaže da sada planira da se "razvede" od jedne od njih zbog banalnog razloga.

Naime, jedna od njegovih žena, po imenu Agata, odlučila je da napusti ovu mnogobrojnu vezu nakon što je shvatila da takav odnos nije za nju, piše "LadBible".

"Htela je da me ima samo za sebe. To je jako sebično od nje. Sve je bolje kad se deli”, rekao je Brazilac, koji radi kao model, ali i kao glumac u filmovima za odrasle na platformi OnlyFans.

Artur, koji tvrdi da zarađuje 56.000 funti mesečno zahvaljujući svom nalogu na OnlyFans-u, već gleda u budućnost i planira da se oženi još dvema ženama.

"Imam san – moja želja je oduvek bila da imam 10 žena. Imam samo jednu ćerku, ali želim da imam dete sa svakom od svojih žena. Ljubav koju osećam prema svakoj od njih je ista. Mislim da bi bilo nepravedno imati decu samo s jednom ili dve njih".

On je zvanično u braku s Luanom Kazaki, ali se na ceremoniji prošle godine "oženio" i sa ostalih osam dama. To je opisao kao svoj način pobune protiv "dosadne monogamije".

Prema fotografijama na njegovim društvenim mrežama, društvo voli da se opušta u svojoj vili uz velike količine pice i sladoleda.

Iako su na fotografijama svi nasmejani, postavlja se pitanje da li su njegove žene ljubomorne jedna na drugu kada se "ugase svetla".

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:13

ŽENA MORA DA UZME STVAR U SVOJE RUKE JER JOJ VREME PROLAZI! Snežana Dakić iznenadila savetom: Otvoreno tražite priliku za BRAK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track