POČINJE SNIMANJE NAJIZAZOVNIJEG SRPSKOG AKCIONOG TRILERA: Poslednji strelci su Bandović, Timotijević, Kovačević i Belošević!
Foto: Privatna arhiva

uskoro

POČINJE SNIMANJE NAJIZAZOVNIJEG SRPSKOG AKCIONOG TRILERA: Poslednji strelci su Bandović, Timotijević, Kovačević i Belošević!

Kultura -

Nikola Burovac i Danijel Đurić iz Innovative produkcije u koprodukciji sa kompanijom ArtVista prave dva nova projekta, filmove "Poslednji strelac" i "Skela".

Nikola Burovac
foto: Privatna arhiva

Glumica Jelica Kovačević je imala dve premijere u razmaku od dve nedelje, sada je očekuju dva filma i dve snažne uloge, a za Kurir je rekla nešto više o tome:

Jelica Kovačević
foto: Privatna arhiva

“Poslednji strelac“ nastao po ideji Nikole Burovca, akcioni je triler u kom će glavnu rolu inspektora Kuruzovića igrati Ljubomir Bandović. Igraću njegov ženski alter ego, u jednom momentumu dogmu i šizmu, izazov i ljubav, kao i ženski princip koji u ovom tarantinovskom ludilu nosi istinitu ženu koja voli i tu je u prihvatanju i svemu što život donosi kao nepredvidivost.

Danijel Đokić
foto: Kurir televizija

Scenario Branislava Jankovića utemeljen je na savršenim dijalozima koji nam slojevito kroz dinamičan i virtuozan koncizan način u vrlo suptilnim replikama odaju tajne i pažljivo grade, kako situaciju tako i karaktere koje ćemo učitavati i doneti na platno. Ono što od srca moram da kažem da iščekujem veliki kreativan rad, kroz lepotu i stvaranje sa kolegama i celovitim timom, na čelu sa veliki entuzijastom, hrabrim, upornim i pre svega plementim producentom Nikolom Burovcem.

Ljubomir Bandović
foto: Privatna arhiva

Ljuba Bandovic- Kuruzović posle smrti voljene supruge provodi dane sa svojim ljubimcem, jazavičarom Čedom, pomirivši se sa besmislom života, sve dok se u njegov život ne vrati balkanski kriminalac Atanasije koji je i odgovoran za smrt njegove supruge. Tu počinje akcija koju predvodi Baltazarević a kog će igrati Miloš Timotijević.

Miloš Timotijević
foto: Privatna arhiva

Snimanje počinje u decembru, a posle kraće pauze nastaviće se na proleće dok je premijera zakazana za jesen naredne godine. Sccenario potpisuje Branislav Janković, a režiju Goran Nikolić.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:10

NIJE SAMO SJAJNA GLUMICA I VODITELJKA, VEĆ I PEVAČICA! Suzana Petričević oduvala hit EVE KESIDI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track