ZAVRŠENO SNIMANJE DRUGE SEZONE SERIJE TAJKUN: Poznato kad se Vladan Simonović se vraća na male ekrane! UZBUDLJIV ZAPLET NASTAVKA
Foto: Firefly Production

KRAJ

ZAVRŠENO SNIMANJE DRUGE SEZONE SERIJE TAJKUN: Poznato kad se Vladan Simonović se vraća na male ekrane! UZBUDLJIV ZAPLET NASTAVKA

Kultura -

Prošlog vikenda pala je poslednja klapa druge sezone serije "Tajkun" Đorđa Milosavljevića, a nove epizode na male ekrane Superstara i RTS stižu tokom sledeće godine, najavljeno je iz "Fajerflaj produkcije".

Publici je u prvoj sezoni dočaran turbulentan život moćnog tajkuna, koga igra Dragan Bjelogrlić, i njegove neusklađene porodice u trenutku kad i država i moćni neprijatelji prete da unište njegovo poslovno carstvo. Na kraju desete epizode Vladan je pao na zemlju uz hit "Odiseja" Lea Martina. Ipak, izgleda da je preživeo.

Tajkun 2, serija Tajkun 2, Marko Grabež
foto: Firefly Production

U novoj sezoni priča biva zakomplikovana ličnim i poslovnim odnosima koje Simonović ima s dvojicom novih tajkuna.

- Druga sezona se dosta razlikuje od prve jer prati više linija priče. Vladan Simonović više nije dominantan. Prija mi ova uloga i najbolje se osećam samo kao glumac. Fokus je na Mili, a možda se u trećoj vratimo na sina. Kreativni tim postavlja priču - rekao je ranije Bjelogrlić medijima.

Tajkun 2, serija Tajkun 2, Dragan Bjelogrlić
foto: Nemanja Nikolić

Hrvatski glumac Dejan Aćimović tumači tajkuna Kostu Balabana, vlasnika kompanije "Balaban", a Marka Grabeža gledaćemo u ulozi Dušana Tadina, koji stoji na čelu kompanije "Stratos". U nastavku su tu i Miloš Petrović Trojpec, Ana Stefanović Bilić, Branislav Trifunović, Nada Šargin, Mirko Vlahović, Jelena Đokić, Miloš Cvetković, Filip Radovanović i Milica Trifunović.

Tajkun 2, serija Tajkun 2, Dejan Aćimović
foto: Nemanja Nikolić

Produkciju ponovo potpisuju kompanija Telekom Srbija i kuća "Fajerflaj", kao i u prvoj sezoni, a zajednički su već realizovali popularne TV serije "Crna svadba", "Kalkanski krugovi", "Klan", "Porodica", "Blok 27" i "Močvara".

Kurir.rs, TV ekran

Bonus video:

04:57

Bjelogrlić Hladni rat nije nikad prestao poruka Putinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track