02:07

JEDINSTVENA GLUMICA IZ SERIJE KLAN, MILENA BOŽIĆ OTKRILA JE ZA GLEDAOCE KURIR TV: Premijera će biti u pozorištu u Gračanici

pusti brigu

ŠTA RADI ATRAKTIVNA GLUMICA IZ SERIJE KLAN? Milena Božić za Kurir TV: Nisam očekivala toliku popularnost, SAD IDEM U PRIŠTINU

Kultura -

U najnovijoj emisiji Pusti brigu gostovala je glumica MIlena Božić. Ona je jedno od novih lica koje je lansirala serija "Klan", snimljena u saradnji produkcijske kuće "Fajerflaj" i Telekoma Srbija.

Klan
foto: Kurir tv

Sa voditeljkom Suzanom Petričević razgovarale su o njenoj glumačkoj karijeri i ekipi iza kamere, kao i o njenim iskustvima tokom proteklih snimanja.

Milena Božić
foto: Kurir tv

Mlada glumica i takav uspeh serije nije nešto što je Božić očekivala.

- Učila sam od najboljih. Profesor Nebojša Dugalić, Milan Nešković, Hana Selimović i Andrej Šepetkovski to su profesori kod kojih sam diplomirala. Posebno mi je drag profesor Dugalić, njegova mirna energija i životni stav - podelila je Božić.

Milena Božić
foto: Kurir tv

Ona je takođe pozvala gledaoce na premijeru njene predstave.

- Pozorište mi je sada prioritet. Trenutno radim sa Skerlom, na jednoj predstavi, po motivima Aristofanove Lisistrate. Premijera je 30.novembra u pozorištu u Prištini i Gračanici - rekla je Božić.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track