SRPSKU GLUMICU OBOŽAVAJU U HRVATSKOJ: Pet puta reprizali ANDRIJU I ANĐELKU, a sada dobila DVE nove uloge i morala je OVO da URADI
Foto: Damir Dervišagić

uspeh anđelke prpić

SRPSKU GLUMICU OBOŽAVAJU U HRVATSKOJ: Pet puta reprizali ANDRIJU I ANĐELKU, a sada dobila DVE nove uloge i morala je OVO da URADI

Kultura -

Anđelka Prpić narednih nekoliko meseci živeće u Hrvatskoj, saznaje Kurir.

Popularna glumica zbog poslovnih obaveza morala je da se preseli iz Beograda, jer trenutno u Hrvatskoj snima hrvatsko-ukrajinsku kriminalističku seriju "Ćutanje" reditelja Dalibora Matanića. Veliko pojačanje ovog projekta je Branka Katić, koja igra lik Mile, dok Anđelka tumači Jelenu.

serija Ćutanje, Branka Katić, Goran Bogdan
foto: Promo

Inače, ovaj veliki ovogodišnji hit prikazan na striming platformi HBO maks doneo je publici potresnu priču o prostituciji i trgovini ljudima preko granica zemalja istočne Evrope, zasnovanu na romanima Draga Hedla. Druga sezona ove serije priču seli u Beograd, a scene će se snimati u Osijeku i Zagrebu. Produkcija "Drugi plan" objavila je da se zaplet nastavka dešava godinu dana nakon završetka radnje prvog dela.

serija Ćutanje
foto: HBO

Poznate junake nalazimo udaljene jedne od drugih. Olga, koju tumači Ksenija Mišina, potpuno je posvećena humanitarnoj pomoći za izbeglice i civile u Ukrajini. Stribor, kog igra Goran Bogdan, upravo je dočekao objavljivanje Horvatićeve (Leon Lučev) autobiografije, koju je on napisao. Knjiga postiže veliki uspeh, a njegovo ime nije na koricama. Vesna (Sandra Lončarić) nakon napada na Vladimira radi na važnim slučajevima kao glavna inspektorka. U drugoj sezoni važnu ulogu u pokretanju zapleta dobiti će dve jake žene, koje igraju Branka i Anđelka.

Anđelka paralelno radi i snima skečeve s kolegom Reneom Bitorajcem.

Nikola Kojo, Branka Katić, serija U klinču
foto: Promo

- Izuzetno me raduje ponovna saradnja s Daliborom Matanićem, koji je fantastičan reditelj i s njim sam uspela da napravim jednu ozbiljnu, kompleksnu i interesantnu ulogu u seriji "Novine". Drago mi je da ponovo sarađujem i sa izvrsnom producentskom kućom "Drugi plan" iz Zagreba. O ulozi vam neću reći mnogo osim da je u prvoj pojavi opisana kao "elegantna žena koja odaje utisak vrhunskog profesionalca". Sve ostalo saznaćete kad budete gledali drugu sezonu serije "Ćutanje" - rekla nam je Branka za TV Ekran samo dan nakon što je reditelj Matanić istakao da će se upravo ona naći u njegovoj seriji kao pojačanje.

serija Ćutanje, Anđelka Prpić
foto: Promo

Anđelka Prpić je takođe potvrdila da je narednih meseci poslovno vezana za Hrvatsku, dok je reditelj objavio fotografije sa seta u njenom društvu.

Pet puta reprizirano: Slavu joj doneli "Andrija i Anđelka"

Status zvezde Anđelki Prpić u Hrvatskoj doneo je sitkom "Andrija i Anđelka". Serija je bila prikazivana na RTL, kanal s nacionalnom frekvencijom. Nedavno je završena čak peta repriza ovog projekta.

Kurir.rs

Bonus video:

01:22

Anđelka Prpić u nekoliko rečenica pokazala koliko je skromna, ALI I ŠTA RADI KADA JOJ PRIĐU LJUDI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track