Najnovije vesti

NEODOLJIVI MAČAK U ČIZMAMA ODUŠEVIO MALU I VELIKU PUBLIKU: Veliki uspeh novog animiranog filma koji obara rekorde gledanosti
Foto: Promo

praznik za decu

NEODOLJIVI MAČAK U ČIZMAMA ODUŠEVIO MALU I VELIKU PUBLIKU: Veliki uspeh novog animiranog filma koji obara rekorde gledanosti

Kultura

Film "Mačak u čizmama - Poslednja želja" je za dva dana samo u odabranim bioskopima pogledalo preko 7000 ljudi, što predstavlja najbolji pretpremijerni rezultat jednog animiranog filma ne samo ove godine, već od 2020. do danas.

Ove zime, na veliko platno vraća se omiljeni, šašavi, neustrašivi mačak koji obožava mleko! Posle više od decenije, Dream Works Animation predstavlja novu avanturu iz Šrekovog univerzuma.

Mačak u čizmama
foto: Promo

Odvažni odmetnik, Mačak u čizmama otkriće da su njegova strast prema opasnosti i zanemarivanje bezbednosti došli po svoje. Mačak je iskoristio osam od devet života, ali usput se zabrojao.

Vraćanje života odvešće ga u njegovu najveću potragu ikada. Antonio Banderas, svojim glasom ponovo je oživeo Mačka u čizmama u njegovom epskom pohodu u Crnu šumu kako bi pronašao mitsku Zvezdu želja i vratio svoje izgubljene živote.

Mačak u čizmama
foto: Promo

Ali, kako mu je ostao samo jedan život, Mačak će morati da se ponizi i zatraži pomoć svoje bivše partnerke i neprijateljice Kiti kojoj je glas pozajmila Salma Hajek. U svom pohodu, Mačaku i Kiti će, uprkos njihovom mišljenju, pomoći Pero, brbljiv i izuzetno veseo džukac. Zajedno, naš trio moraće da bude uvek korak ispred Zlatokose, krimi familije Tri medveda, "Velikog" Džeka Hornera i zastrašujućeg lovca na glave Velikog Zlog Vuka.

U trci za Oskara

Lik Mačka u čizmama prvi put se pojavio 2004. godine u filmu Šrek 2, koji je bio nominovan za Oskara. Istog trenutka postao je globalna senzacija. Kasnije, Mačak se pojavljivao u još dva nastavka priče o Šreku, kao i u svom filmu i brojnim animiranim filmovima i TV serijama koje je stvorio Dream Works Animation. Filmovi o Šreku i Mačku u čizmama zajedno su zaradili više od 3.5 milijardi dolara širom sveta.

Mačak u čizmama
foto: Ustupljene fotografije

Mačkenbal

U susret novim avanturama voljenog Mačka u čizmama, na Centralnom trgu tržnog centra Delta City u subotu 3. decembra je održan Mačkenbal, kreativne radionice i zanimljivo takmičenje za najmlađe. Uz pomoć naših prijatelja iz Premium Peta organizovano je i udomljavanje maca, koje su osvojile simpatije svih prisutnih posetilaca, a neke od njih pronašle svoj novi dom.

Mačak u čizmama
foto: Ustupljene fotografije

Sva deca su svojim lepim i kreativnim maskama i kostimima oduševila i žiri i publiku, ali nagradu za najbolji kostim i najviše osvojenih bodova u takmičenju osvojila je četvorogodišnja Antea Tintor.

Mačak u čizmama
foto: Ustupljene fotografije

Po završetku dešavanja, održana je i svečana premijera filma u bioskopu Cineplexx 4D Delta City, uz prisustvo glumaca koji su pozajmili glasove simpatičnim junacima u sinhronizovanoj verziji . Bioskop je odisao veselom atmosferom, dečiji smeh se orio a oduševljena publika je u prepunoj sali gromoglasnim aplauzom pozdravila glumačku ekipu filma.

Mačak u čizmama
foto: Ustupljene fotografije

(Kurir.rs)

Bonus video:

Premijera filma
05:00

Premijera filma

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja