FUDBALER BATALIO KARIJERU DA BI JE NEGOVAO ZBOG TEŠKE BOLESTI: Voditeljka mu se "zahvalila" PREVAROM, on je PREBIO, evo gde je sad
Foto: Profimedia

kakva priča

FUDBALER BATALIO KARIJERU DA BI JE NEGOVAO ZBOG TEŠKE BOLESTI: Voditeljka mu se "zahvalila" PREVAROM, on je PREBIO, evo gde je sad

Pop kultura -

Bivša supruga holandskog fudbalera Rafaela van der Varta, Silvi Majs je voditeljka i manekenka.

Trenutno je u braku s nemačkim savremenim umetnikom Niklasom Kastelom, a mnogi su ovu lepoticu primetili na plaži u Miamiju gde je uživala na odmoru s drugom.

Silvi Meis
foto: Profimedia

Ova 44-godišnja holandska "Viktorija Bekam" pokazala je impresivnu liniju u crnom kupaćem kostimu, a fanovi komentarišu kako izgleda jednako senzacionalno kao i u mlađim danima.

Ona i njen suprug inače su često na meti kritika jer se naočigled svih znaju da se "zaigraju" u plićaku i da se prepuste strastima, ali to im, izgleda, uopšte ne smeta. Majs ipak to nije sve postigla isključivo zdravom ishranom i vežbanjem, štaviše, jednom prilikom je za nemački Bild priznala da je lice doradila filerima. "Žene bi trebalo da idu kroz život sa samopouzdanjem. Jednom ili dva puta godišnje pogledam šta još na sebi treba da optimiziram" kazala je.

Silvi Meis
foto: Profimedia

Nakon što se 2013, razvela od holandskog fudbalera s kojim ima sina Damijana, manekenka je sreću pronašla s umetnikom, piše Večernji.hr.

Sa Van de Vartom je bila u braku od 2005. godine, pa su im mediji brzo dali nadimak "novi Bekamovi".

Rafael van der Vart
foto: Profimedia

On je bio uz nju tokom najtežeg životnog razdoblja. Naime, imala je karcinom dojke, zbog čega je fudbaler odlučio da pauzira svoju karijeru i da se posveti i brine o njoj. Međutim, samo godinu dana nakon što se izborila za život i pobedila karcinom, fudbaler je otkrio da ga supruga vara s pilotom.

Silvi Meis
foto: Profimedia

To je kasnije i priznala javno, a brak se raspao nakon što ju je Rafael udario pred gostima.

Doček nove 2013 godine, pamtiće do kraja života. Novogodišnja noć, kada se čekala ta pomenuta 2013. godina, Rafael i Silvi su izgledali srećno, delili su slike na društvenim mrežama i slično. A onda šok.

1.1. 2013. godine - prva vest u svim svetskim medijima bila je ta da je na očigled mnogih, Rafael pretukao Silvi u novogodišnjem slavlju. Dva dana nakon dočeka Nove godine 2013. par se razišao. Pojavio se u medijima i kazao da je bio idiot, i da žali zbog svega. Nakon toga usledio je strmoglavi pad karijere.

Rafael van der Vart
foto: Profimedia

Ona se posle verila za Čarbela Aouada, imućnog biznismena iz Dubaija, ali to je potrajalo samo nekoliko meseci. Skrasila se tek 2019. kada je upoznala Kastela u kog je zaljubljena do ušiju.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:12

BIVŠI FUDBALER ZA KURIR TV: POVREDE IGRAČA NISU ALIBI ZA NEUSPEH! Srbiju košta previše ofanzvna igra MOŽEMO DA POBEDIMO ŠVAJCARSKU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track