PREMIJERA DRUGE SEZONE HIT SERIJE: Nove zgode i nezgode porodice Radisavljević, a evo ko je zablistao na CRVENOM TEPIHU!
Foto: Damir Dervišagić

Mama i tata se igraju rata 2

PREMIJERA DRUGE SEZONE HIT SERIJE: Nove zgode i nezgode porodice Radisavljević, a evo ko je zablistao na CRVENOM TEPIHU!

Kultura -

Premijera serije Gordana Kičića

Uzbudljiva nova sezona serije "Mama i tata se igraju rata", od 10 epizoda, počinje da se emituje od 17. decembra na RTS 1.

Duhovita i emotivna priča o glumcu Veljku Radisavljeviću i njegovoj porodici nastavlja se tri godine kasnije. Želje glavnih likova su se obistinile, a uz njih i staro pravilo - pazi šta želiš, možda se i ostvari.

Mama i tata se igraju rata, Gordan Kičić, Nina Janković
foto: Damir Dervišagić

Prvu epizodu sinoć su pogledali novinari s autorskom i glumačkom ekipom. Glavni junak, kog igra Gordan Kičić, dobija vest da mu je preminuo otac, te mora da se vrati sa daleke Kamčatke u Beograd nakon tri godine odsustva. Po povratku otkriva mnoge porodične dugo skrivane istine i ostaje duže nego što je prvobitno planirao. Za te tri godine mnogo stvari se promenilo u životima junaka koje smo upoznali u prvoj sezoni.

1 / 11 Foto: Damir Dervišagić

Nove epizode prate emocionalna previranja i krizu porodice Radisavljević koja kulminira ozbiljnim promenama u načinu života Veljka i Jadranke, koju tumači Nina Janković Dičić. Iako su se razveli, svesni su da moraju i dalje da dele sve probleme u vezi sa odrastanjem svoje ćerke Vide (Lena Lazović).

Mama i tata se igraju rata
foto: Promo RTS

U seriji ima nekoliko novih glumaca, a među pojačinjima je Veselin Doknić ekonomista iz Vrbasa koji je široj javnosti poznat po svojim, malo drugačijim talentima modi i glumi. Napravio je velike poslove kao model u Indiji, Kini i Italiji.

Mama i tata se igraju rata, Veselin Doknić
foto: Damir Dervišagić

Kreator ove serije u kojoj se kombinuju drama i komedija je Gordan Kičić, koji je, uz Minu Đukić i Marka Manojlovića, i reditelj. Scenario potpisuju Gvozden Đurić, Marko Manojlović i Gordan Kičić.

Mama i tata se igraju rata
foto: Promo RTS

Kurir.rs

Bonus video:

02:54

MNOGO SMO SE SMEJALI! Gordan Kičić otvoreno o snimanju svog prvenca “Realna priča” (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track