BRITANSKI DVOR DRHTI KAO NIKAD PRE: Izašao Netflix dokumentarac "Hari i Megan"! Princ izneo ŠOK TVRDNJE, ona PLAČE KAO KIŠA
Foto: Printscreen Youtube

IZAŠLE PRVE TRI EPIZODE

BRITANSKI DVOR DRHTI KAO NIKAD PRE: Izašao Netflix dokumentarac "Hari i Megan"! Princ izneo ŠOK TVRDNJE, ona PLAČE KAO KIŠA

Pop kultura -

Danas se na Netflixu emituju prve tri epizode dokumentarne serije "Hari i Megan". Novi udar na britansku kraljevsku porodicu, kako je najavljivan ovaj dokumentarac, počeo je bombastičnim izjavama. Dvor kaže da neće gledati seriju, koju danas prati cela planeta.

Prva epizoda dokumentarne serije počinje podsećanjem na odluku Megan Markl i princa Harija da napuste dvor. Tu su bombastične naslovne strane da podsete na to one koji su možda zaboravili Megzit. A takvih gotovo da nema.

Vojvotkinja od Saseksa pred kamerom izgleda potišteno dok sedi u košulji, farmerkama i sa peškirom na glavi.

princ Hari, Megan Markl
foto: Printscreen YouTube

"Moj posao je da zaštitim svoju porodicu", kaže i priča o "količini mržnje koji je izazvan u poslednje tri godine naročito protiv njegove supruge i sina", rekao je Hari i dodao da je generalno zabrinut za bezbednost svoje porodice".

"Ne znam ni odakle da počnem", kaže Megan i poručuje da samo želi da pređe na drugu stranu. "Ne znam više šta da kažem". Nakon ove rečenice Megan se rasplakala.

Prva epizoda traje sat vremena. U uvodnoj sekvenci, vojvoda i vojvotkinja kažu: „Niko ne zna celu istinu. Mi znamo celu istinu“, pre nego što Hari dodaje: „Svako bi u mojoj situaciji uradio potpuno istu stvar“.

Megan Markl
foto: Printscreen YouTube

Opisujući ranu fazu njihove romanse, vojvoda kaže da su se oboje žrtvovali da bi bili zajedno, prenosi "Dejli mejl":

Dok su kralj i kraljica supruga jutros doručkovali u svom domu, a princ i princeza od Velsa bave se školskom trkom, kraljevski obožavaoci, komentatori i britanski mediji će pomno gledati prve tri epizode kontroverzne serije.

Prijatelj blizak kraljevskoj porodici naglasio je da se situacija tiče "pravih ljudi" i da je u pitanju "velika doza tuge".

„Zaista je važno zapamtiti da su to stvarni ljudi. Ovo nije sapunica. Oni su ljudska bića i porodica i ima mnogo tuge“, rekao je prijatelj.

Ne očekuje se da će Harijev otac, kralj Čarls i brat Vilijam, zajedno sa Kamilom i Kejt, gledati seriju, ali će kraljevski pomoćnici imati zadatak da pažljivo prate rezultate i razmotre kako da reaguju.

Kraljevska porodica sutra nastavlja sa regularnim dužnostima.

U seiji su takođe prikazani snimci Harija i Megan na dan njihovog venčanja, kao i fotografije pokojne kraljice Elizabete II.

Prikazane su i Harijeve fotografije iz detinjstva sa pokojnom princezom Dajanom i mlade Megan sa svojom majkom Dorijom Ragland.

Puštene su nikad viđene fotografije para koji se voze biciklom u Kaliforniji, pre snimaka kraljice i Dorije Regland, koji se prvi put susreću sa njihovim sinom Arčijem.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track