TRIK ZA ODMRZAVANJE ŠOFERŠAJBNE ZA KOJIM JE POLUDELO 3,7 MILIONA LJUDI: Ovoga se NIKAD ne biste setili, a toliko je JEDNOSTAVNO!
Foto: TikTok/saraedeutsch

KORISNO

TRIK ZA ODMRZAVANJE ŠOFERŠAJBNE ZA KOJIM JE POLUDELO 3,7 MILIONA LJUDI: Ovoga se NIKAD ne biste setili, a toliko je JEDNOSTAVNO!

Auto -

Niske temperature razlog su zašto vozači na TikToku raspravljaju o najboljem načinu za odmrzavanje šoferšajbne, a jedna tiktokerka je podelila brzinski trik koji je postao viralan.

Tiktokerka Sara Dojč podelila je trik koji je jako jednostavan i ne zahteva nikakav dodatni napor, pa čak ni izlazak iz automobila, a ljudi su oduševljeni.

"Pravim ovaj video svake godine. Kada vam je šoferšajbna zaleđena, obavezno spustite zaslone za zaštitu od sunca tako da se zaustavi protok vazduha i led se brže otopi", objasnila je i napisala u videu da je ovo važan savet za sve vozače početnike.

@saraedeutsch Teen drivers need to know this! Frozen windshield are about to be a thing with all the cold and snow #winter #buffalosnowstorm #winterweather #snow #teendriver ♬ original sound - Sara Deutsch

Video je prikupio 3,7 miliona pregleda i više od 276 hiljada lajkova, a tiktokeri su bili prilično oduševljeni i mnogi su priznali da nisu imali pojma o ovom jednostavnom savetu.

Jedan tiktoker je komentarisao: "Upravo sam to naučio s 32 godine", dok je drugi dodao: "Imam 48 godina i nisam to znao". Jedan tiktoker je napisao: "Pokušaću ovo sutra ujutru."

Podsetimo, TikTokom je ranije kružio sličan video sa savetom za odmagljivanje vetrobranskog stakla, koji je takođe postao viralan.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:55

Krađa automobila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track