POČINJE ZIMSKA BAJKA NA SAVA PROMENADI: Kolibri i Big bend RTS nastupaju na otvaranju, a podršku će imati od VELIKIH ZVEZDA
Foto: Dragana Udovičić

Beograd na vodi

POČINJE ZIMSKA BAJKA NA SAVA PROMENADI: Kolibri i Big bend RTS nastupaju na otvaranju, a podršku će imati od VELIKIH ZVEZDA

Kultura -

Festival Zimska bajka svečano će biti otvoren 15. decembra koncertom dečjeg hora Kolibri i Big benda RTS sa specijalnim gostima Jelenom Tomašević, Tijanom Bogićević, Jelenom Gavrilović, Dušanom Svilarom i Žarkom Stepanovim.

Zimska bajka
foto: Promo

Zimska bajka predstavlja prvi zimski festival ovog tipa u Beogradu, koji će posetiocima tokom mesec dana pružiti užitak za kraj godine. Uz slogan "Magija je tu!", Savski park Beograda na vodi postaće mesto iz čarobnih prazničnih filmova i bajki, gde će u autentičnom ambijentu posetioci moći da uživaju u omiljenoj muzici, ali i bogatoj gastronomskoj ponudi i drugim zimskim aktivnostima poput klizanja i druženja sa Deda Mrazom.

Zimska bajka
foto: Promo

Avanturisti, romantični i najmlađi posetioci mogu se uputiti do velikog klizališta "Ledeno carstvo" ili do "Magičnog lavirinta". U okviru festivala organizovana je i Wine & dine zona, ali i vrući Fire pitovi, gde će se tokom celog dana ložiti vatra i jesti ukusna hrana i deliti zimska čarolija. U centru svih dešavanja biće "Jelka najlepših želja".

Zvonko Bogdan
foto: Ivan Stanivukovic Zeka

Bisera Veletanlić i Vasil Hadžimanov, Zvonko Bogdan, Lena Kovačević, Tijana Bogićević, Leontina i hor Čarolija, Belgrejd diksilend orkestra, ABBA ril tribjut bend ulepšaće ovaj serijal najlepših prazničnih događaja za pamćenje. Organizatori su najavili i prvi zimski bioskop na otvorenom, s projekcijama prazničnih filmova. Za najmlađe, vikendom će na glavnoj bini biti izvođene predstave dečjih pozorišta, a omiljena glumačka lica čitaće najlepše bajke.

Kurir.rs/ Promo

Bonus video:

01:39

NEZABORAVNO VEČE U ČAČKU: Nastupao legendarni Zvonko Bogdan, Čačani uživali do kasnih sati!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track