NAŠA LEPOTICA JE ĆERKA KOŠARKAŠKE LEGENDE I UNUKA SLAVNOG PEVAČA: Svet je pokorila kada je postala MIS GRČKE, a evo gde je danas!
Foto: Printscreen

evo šta radi danas

NAŠA LEPOTICA JE ĆERKA KOŠARKAŠKE LEGENDE I UNUKA SLAVNOG PEVAČA: Svet je pokorila kada je postala MIS GRČKE, a evo gde je danas!

Pop kultura -

O Ani Prelević je brujao svet kada se 2010. pojavila na takmičenju lepote "Star Hellas", gde je predstavljala Grčku. Ona je tada u Las Vegasu zasluženo odnela pobedu.

Ova lepotica rodila se u Beogradu, ali je veći deo života provela u Grčkoj gde je njen otac, inače slavni košarkaš Branislav Prelević, gradio karijeru. Branislav nije jedino slavno lice u njihovoj porodici. Anin deda je čuveni jugoslovenski pevač Đorđe Marjanović čiji se hitovi i dan-danas pevaju.

Ana je tako odrastala u Grčkoj koja joj je prirasla za srce, ali se sa 18 odselila u Veliku Britaniju da bi studirala medijske komunikacije na Goldsmiths Univerzitetu u Londonu. Nakon tri godine diplomirala je 2010. i vratila se u Grčku.

Ana Prelević
foto: Printscreen

Nakon izbora za Miss, ona se okušala i u medijima, te je postala tv lice, a i danas radi kao voditeljka. Lepotica srpskog porekla se takođe bavi i preduzetništvom, te ima svoj brend sportske odeće.

Kada je reč o ljubavi i tu joj sada cvetaju ruže. Ona je najpre od 2014. do 2016. godine bila u vezi sa grčkim pevačem Giorgosom Sabanisom. Njena druga velika ljubav dogodila se 2017, a srce joj je tada osvojio grčki košarkaše Joanis Papapetruo, ali su se rastali tri godine kasnije.

Od 2020. godine Prelević je u vezi sa Nikitasom Nomikosom, koji je brat druge slavne grčke voditeljke. U junu ove godine su se verili. čime su se pohvalili i na društvenim mrežama.

(Kurir.rs/Wanted)

Bonus video:

04:29

EVA RAS ODLIKOVANA ZLATNOM MEDALJOM ZA ZASLUGE! Predsedniku Vučiću uručila SPECIJALAN POKLON za malog Vukana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track