ŠTA DA TI KAŽEM, SINE? Olja Balašević objavila POTRESNO PISMO koje je Đole poslao Mihajloviću! Evo šta mu je pisao kad se RAZBOLEO
Foto: Beta/Branislav Božić, Dragana Udovičić

OBOJICA VIŠE NISU S NAMA

ŠTA DA TI KAŽEM, SINE? Olja Balašević objavila POTRESNO PISMO koje je Đole poslao Mihajloviću! Evo šta mu je pisao kad se RAZBOLEO

Kultura -

Đorđe Balašević poslao je pismo Siniši Mihajloviću nakon što je objavljeno da se razboleo. Sada, kada nakon relativno tako kratkog vremena nema obojice ove reči su još potresnije.

Siniša Mihajlović, jedan od najboljih srpskih fudbalera i trenera svih vremena, preminuo je nakon duge borbe sa leukemijom. On je od 2019. godine vodio najtežu životnu bitku, a sada se čitava planeta u suzama oprašta od njega.

Olivera Balašević
foto: Damir Dervišagić

Olivera Balašević, supruga Đorđa Balaševića, objavila je pismo koje je Đole poslao Mihi u trenutku kada je javno objavio da je bolestan.

„Šta da ti kažem, sine? Iznenadio si me samo jednom u životu, na onom turniru u Bačkoj Palanci, kad si Maneta Radinovića i mene istim lažnjakom poslao na izlet u Ilok. Od tad znam s kim imam posla… I sve ove godine samo si uvećavao ponos što se poznajemo. Nisam ti slao poruke kad sam čuo za tu ‘tvoju bolest’, zato što sam znao da to ne može biti ‘tvoja’ bolest i da ćeš joj brzo dati na znanje da je samo bolest i ništa više…

Olivera Balašević
foto: screenshot

A tvoje je nešto drugo, tvoja je porodica, ljubav, tvoj je čestiti život kakav si oduvek vodio. Čekam da te na proleće vidim s plavim čuperkom, meni, za razliku, kosa više neće preterano izrasti, ali prepoznaćeš me. Budi mi bolje i mirnije svakim danom, hvala ti što si se setio okrpljenog starog ce-fora iz Palanke, ne Vokrija, nego onog drugog, debelog, što je pucao poslednji penal. Onda si možda za dlaku izgubio, od onda više nikad nisi, koliko znam, ni nećeš, bez brige. Idemo dalje, rumeni dečače… Sve ovo ružno se računa samo kao ‘zaustavno vreme’, ništa više. Đ“, glasi poruka koju je Olivera Balašević objavila na „storiju“.

„Idemo dalje, rumeni dečače… Sve ovo ružno se računa samo kao ‘zaustavno vreme’, ništa više“, bila je druga poruka.

Đorđe Balašević
foto: ATA Images

Pismo je nastalo 19. decembra 2019. godine, nedugo nakon što je objavljeno da fudbaler ima zdravstvenih problema. Mihajlović je dva puta pobedio leukemiju i istovremeno uspešno predvodio Bolonju.

Đorđe Balašević je preminuo februara 2021. godine u Novom Sadu, upravo u gradu u kom je Mihajlović započeo karijeru i bio prvak SFRJ sa Vojvodinom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:09

EKSLUZIVNO ZA KURIR! MIHA OSTAJE VEDROG DUHA: Da sam znao da ću biti ovako dobro, razboleo bih se ranije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track