NAJMLAĐA ĆERKA RADETA ŠERBEDŽIJE ZBOG NJEGA PROMENILA IME: Sad se više ne zove MILICA, a evo kako se danas PREDSTAVLJA u javnosti
Foto: Printscreen/Youtube

ko bi rekao

NAJMLAĐA ĆERKA RADETA ŠERBEDŽIJE ZBOG NJEGA PROMENILA IME: Sad se više ne zove MILICA, a evo kako se danas PREDSTAVLJA u javnosti

Kultura -

Mlada pevačica Milica Šerbedžija pokušava da sakrije da je ćerka slavnih roditelja. Najmlađe dete poznatog para odlučila je da sada u javnosti koristi ime Eliot Alma i to sve zbog roditelja.

Rade Šerbedžija, Lenka Udovički
foto: Marina Lopičić

Muzičarka je naslednica Radeta Šerbedžije i Lenke Udovički, a pred novogodišnje praznike o novom albumu i svojoj odluci da postane Eliot Alma govorila je za Večernji list.

"Borim se s tremom. Mislim da je problem u tome što to shvatam sebe previše lično pa sam odlučila da u javnosti koristim alter ego kako bih depersonalizirala proces izvedbe za sebe. Pokušavam zamisliti da je Eliot Alma samopouzdanija od mene, da je otvorena i zabavna. Ali kada je reč o tome zašto baš to ime, zapravo nema priče iza toga. Alma je moje srednje ime kojim me nitko nikada nije nazvao pa sam pomislila zašto ne, a Eliot je samo ime koje mi se sviđa i mislim da dobro zvuči pored Alme", objasnila je Milica.

Milica Šerbedžija
foto: Printscreen/Youtube

Milica ima 25 godina i završila je Muzičku akademiju LIPA u Liverpoolu i svoj prvi album snimila sa prijateljima, studentima te škole koju je osnovao Pol Makartni.

"Pojavio se nekoliko puta, ali nažalost nikad ga nisam videla. Propustila sam i dodelu svoje diplome, na kojoj ih on sam predaje i rukuje se sa studentima", ispričila je Milica.

Pol Makartni
foto: Profimedia

O Lenki i Radetu šturo je govorila.

"Dok sam odrastala, prirodno je da mi je bila želja da impresioniram roditelje i dobijem njihovo odobravanje, kao što većina dece čini. Tako da je za mene bio veliki korak kada je došlo vreme da je moja muzika, baš kao i ja, počela da raste i čak postavljati granice prema njima. Postavljanje granica uvek je teško, a Rade je imao mnogo toga da kaže o mom albumu kad sam ga prvi put snimila i pre nego što je bio gotov. Neke od njegovih saveta sam poslušala, a neke nisam, i zbog toga mi je bilo još posebnije kada sam mu pokazala gotov proizvod", otkrila je najmlađa članica umetničke porodice.

Rade Šerbedžija
foto: ATA Images

Proslavljeni glumac Rade Šerbedžija može da se pohvali blistavom karijerom, ali pored toga on vodi i miran i skladan porodičan život na kome mnogi mogu da mu pozavide. U svoje bogastvo on prvenstveno ubraja svoju decu, koje ima čak petoro - četiri ćerke i sina.

Lucija Serbedzija
foto: Zorana Jevtic

U braku sa pokojnom balerinom Ivankom Cerovac Rade je dobio je sina Danila, koji je filmski producent sa kojim je pre nekoliko godina sarađivao i na filmu "Oslobođenje Skoplja". Iz tog braka takođe ima i ćerku Luciju, koja je takođe krenula njegovim stopama i važi za uspešnu hrvatsku glumicu.

Film, Rade Šerbedžija, Danilo Šerbedžija, Oslobađanje Skoplja
foto: Dragana Udovičić

Nekoliko godina nakon razvoda Šerbedžija se venčao sa pozorišnom rediteljkom Lenkom Udovički, sa kojom i danas uživa u braku, i sa kojom je dobio tri ćerke - Milicu, Ninu i Vanju.

Kurir.rs

Bonus video:

01:10

ŠERBEDŽIJA OTKRIO DETALJ O SVOM ŽIVOTU KOJI NIKO NIJE ZNAO: Za Kurir ispričao da nije želeo da se bavi glumom, razotkrio i zašto

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track