ŠUBARA I NARODNA NOŠNJA, A PORED NJEGA JARAC: Glumac Branko Janković ODUŠEVIO čestitkom za Badnji dan i Božić! Evo šta je poručio!
Foto: Printscreen Instagram

ORIGINALNO

ŠUBARA I NARODNA NOŠNJA, A PORED NJEGA JARAC: Glumac Branko Janković ODUŠEVIO čestitkom za Badnji dan i Božić! Evo šta je poručio!

Kultura -

Glumac Branko Janković čestitao je pravoslavnim vernicima Badnji dan i Božić na nesvakidašnji način.

On je naime snimio kratak video u kome se obraća svojim pratiocima na Instagramu. Na glavi je nosio tradicionalnu šubaru, ali i nošnju, dok je pored njega stajao jarac.

"Svima koji slave sretan Badnji dan, sretan Božić uz pozdrav Hristos se rodi, a vi koji ne slavite, dođite kod nas u goste", rekao je glumac u kratkoj čestitki držeći jarca za rog.

Inače, glumac Branko Janković se pre nekoliko godina preselio u selo Gunjaci kod Osečine, gde ima farmu od 150 koza. Tamo živi sa suprugom Natašom, ćerkom Koviljkom i sinom Vukadinom, a u Beograd odlazi kad god ima poslovne obaveze.

Bavi se preradom kozjeg mleka i na svojoj farmi proizvodi sir i surutku. Za kratko vreme je razvio biznis, pa sada proizvode izvozi na četiri kontinenta.

Kako je izjavio, u selo se vratio jer je želeo da njegova deca jedu zdravu hranu i da odrastaju u prirodi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

11:15

BOŽIĆ SLAVE U NARODNOJ NOŠNJI I UZ SVE OBIČAJE: Porodica Savčić pravi je primer ČUVARA SRPSKE tradicije (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track