OVO JE SIN MIKIJA KRSTOVIĆA: Naslednik velikog dramskog umetnika radi hit serije, a oženio se LEPOM GLUMICOM koju svi OBOŽAVAMO
Foto: Marina Lopičić

živela ljubav

OVO JE SIN MIKIJA KRSTOVIĆA: Naslednik velikog dramskog umetnika radi hit serije, a oženio se LEPOM GLUMICOM koju svi OBOŽAVAMO

Kultura -

Ivan Krstović, sin je našeg poznatog glumca Miodraga Mikija Krstovića, ali za razliku od svog oca, ovaj talentovani mladić postao je uspešan producent.

Milena Živanović, Ivan Krstović
foto: Instagram, Privatna Arhiva

Njegov potpis stoji između ostalih na "Nečistoj krv" i seriji "Jutro će promeniti sve". Svoj talenat, koji itekako ima nasledio je od oca, iskoristio je da ostane u svetu filma ali je izabrao da krene drugim putem i postane producent.

Godinama je braku s popularnom glumicom Milenom Živanović sa kojom je dobio sina Tadiju 2018. godine. Milena trenutno snima serije "Urgentni centar", a juče je na društvenim mrežama pokazala svoj dragog supruga. Zanimljivo da ona ne igra glavne uloge na njegovih projektima i svaku je dobila na kastingu.

Ivan Krstović
foto: Damir Dervišagić

"Verujem u sudbinski odnos zauvek. Intuicija mi govori da sam pronašla svoju ljubav za do kraja života. I to je najlepši osećaj na svetu! Ivan je pre svega moj najbolji prijatelj, osoba kojoj prvoj javim važne vesti i 24 sata sam voljna da budem tu za njega. Uživancija mi je da jurim po parkovima sa sinom i suprugom. Tada rado i zagrlim drvo, pretvaram se da umem da sviram klavir, te lupetam akorde i glasno pevam", ovako je za portal Žena govorila o suprugu Milena.

Milena Živanović
foto: Nikola Anđić

Par je zajedno desetak godina,

"Sve što dosad imam u biografiji dokazuje mi koliko je život čaroban. Gotivno mi je što sam Tadijina mama i Ivanova žena. Moj pogled na svet mi uvek raširi osmeh na licu", poručuje glumica.

Kurir.rs

Bonus video:

00:31

MLADA GLUMICA JE AMBASADORKA PLESA OKO ŠIPKE?! Otkrila da uživa u tome: To jeste erotično, ali u tome postoje takmičenja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track