MUŽ MILICE MILŠE BRUTALNO ISPROZIVAO AUTORE "IGRE SUDBINE": Pale teške reči zbog velike greške i nepoštovanja prema ADI KANAČKI
Foto: Damir Dervišagić

da li je ovo previše?

MUŽ MILICE MILŠE BRUTALNO ISPROZIVAO AUTORE "IGRE SUDBINE": Pale teške reči zbog velike greške i nepoštovanja prema ADI KANAČKI

Kultura -

Verne gledaoce najdugovečnije serije “Igra sudbine” pre mesec dana je šokirala informacija da glavna glumica Milica Milša, koja je tumačila lik Ade Kanački napušta popularni TV format.

Milica Milša
foto: TV Prva/Aleksandar Krstović

Milša i njen suprug, scenarista, Žarko Jokanović napustili su domaću telenovelu, a svi su zapitani kako će se ovo odraziti na dalji tok radnje i kako će opravdati izostajanje čuvene Ade Kanački.

serija Igra sudbine, Igra sudbine
foto: Printscreen Prva TV

Scenaristi su nakon njihovog odlaska iz serije Adin lik smestili u bolnicu u Švajcarskoj, a onda u prethodnim epizodama i potvrdili njenu smrt. Vukašinu je javljeno da je Ada Kanački preminula, a ova vest slomila je celu porodicu. Bližnji su se okupili kako bi Adu ispratili na večni počinak, a onda je verne fanove razočarala činjenica da su scneraisti napravili veliku grešku.

Razrada scenarija u epizodama koje gledamo otkako su Žarko Jokanović i Milica Milša napustili projekat puni su nelogičnosti.

serija Igra sudbine, Igra sudbine
foto: Printscreen Prva TV

Skrhani od bola Luka, Aleksa, Ivan, Olga i kuma u belom Pančeta, okupili su se oko krsta Andrijane Kanački (kako je napisano na krstu). Prave fanove razljutila je činjenica da niko nije primetio da se ona zapravo zvala Adriana Kanački. Neki od komentara su da je to izraz nepoštovanja prema čuvenoj Adi, dok drugi govore kako je sve nakon njenog odlaska postalo smešno.

Sa druge strane, mnogi fanovi nisu ni primetili grešku u imenima, a i nije im smetala, jer vole radnju priče bez obzira na to kako se junaci zovu.

Ovim povodom se oglasio i bivši scenarista Žarko Jokanović, koji je na svom instagram profilu podelio fotografiju scene sahrane, na kome se jasno vidi greška u slovima i brutalno isprozivao bivše saradnike:

Žarko Jokanović, serija Igra sudbine
foto: Printscreen Instagram

- O diletantima i onima oko njih, koji nakon skoro 600 epizoda ne znaju pravo ime glavne junakinje. Sa 2 grama mozga i 2 slova viška.

Šta će se desiti u nastavku?

OPREZ! Mogući su spojleri!

Kolo sreće, Igra sudbine
foto: Promo

Kako nezvanično saznaje portal Film i Tv, umesto Ade Kanački uskoro bi u novim epizodama trebalo da se pojavi Adina rođena sestra, sa kojom je razdovjena po rođenju. Takođe, nije isključeno da će biti reči o više sestara ili samo jednoj.

igra sudbine
foto: TV Prva/Aleksandar Krstović

Prema nezvaničnim informacijama, koje je podelio pomenuti portal, Adina sestra zvaće se Senka, a ko će je glumiti još nije poznato. Ono što je sigurno jeste da Ivan neće naslediti Adu Kanački na tronu porodice, kao i to da ipak neće morati da menja pol, što je publiku nasmejalo, jer su se ranije šalili na tu temu na društvenim mrežama.

Glavne uloge u seriji "Igra sudbine" tumače: Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:23

Milica Milša o snimanju nove serije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track