HRABAR POTEZ MILANA MARIĆA: Glumac se PRVI PUT OBNAŽIO! Scene iz serije PAD izazvale lavinu reakcija! (FOTO)
Foto: screenshot

VERNO DOČARAO

HRABAR POTEZ MILANA MARIĆA: Glumac se PRVI PUT OBNAŽIO! Scene iz serije PAD izazvale lavinu reakcija! (FOTO)

Kultura -

Scene iz hit serije "Pad" u kojima je glumac Milan Marić potpuno nag izazvale su lavinu reakcija publike na društvenim mrežama.

Milan Marić u seriji "Pad" tumači glavnog junaka Ivana Maslaća, a koliko je daleko spreman da ide kako bi što vernije predstavio lik govore i scene u kojima se hrabro skinuo do gole kože.

U pitanju je scena u kojoj je glavni junak, Ivan Maslać, u zatvorskom kupatilu.

Milan Marić
foto: screenshot

Publika je odmah počela da deli ove fotografije na društvenim mrežama, a posebno su privukle pažnju pripadnicima lepšeg pola, koje su istakle da je glumac i te kako privlačan.

Inače, serija „Pad“, inspirisana je autobiografskim bestselerom „Godina prođe, dan nikada” Žarka Lauševića. Priča prati život glumca Ivana Maslaća od trenutka kada on i njegov brat Stojan stižu do stana njihovog ujaka, nedaleko od mesta na kojem se u Podgorici upravo desio sukob sa tragičnim posledicama.

Milan Marić
foto: Printscreen

Radnja serije smeštena je u devedesete godine i doba koje su obeležili raspad Jugoslavije, rat, sankcije, siromaštvo, hiperinflacija i svakodnevno nasilje u društvu. Ova, po svemu, drugačija serija, za svoju polaznu tačku uzima tragičan događaj koji se odigrao 1993. godine, u Podgorici, a zapravo nas vodi kroz puteve duše jednog umetnika koji u stvarnom životu počinje da proživljava lične borbe koje je do tada izvodio samo na pozornici.

Milan Marić, serija Pad, pad
foto: Firefly Promo

Producentske kuće Firefly i Telekom Srbija i ekipa pod rediteljskom palicom Bojana Vuletića, predvođena glavnim glumcem, Milanom Marićem, na uverljiv način su predstavile tragičan događaj iz prošlosti

Pored Milana Marića, gledaoci će tokom izuzetno uzbudljive serije uživati u glumačkim bravurama Borisa Isakovića, Mime Karadžić, Milice Janevski, Anđele Jovanović, Ljubomira Bandovića, Dubravke Drakić, Dragana Marinkovića Mace, Krešimira Mikića, Izudina Bajrovića, Slavka Sobina, Kemala Rizvanovića, dok autorsku ekipu, pored reditelja i scenariste, Bojana Vuletića, čine scenarista Petar Mihajlović, direktor fotografije Dušan Joksimović, scenograf Aljoša Spajić i kostimograf Dragica Laušević.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:51

MILAN MARIĆ ZA KURIR OTKRIO DETALJE NOVOG FILMA O TOMI I HIT SERIJE: Pandemija je tema treće sezone Državnog službenika!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track