PRIVLAČI ME ODLAZAK U SVEMIR: Biković o filmu Izazov, snimanom u kosmosu, a glumac otkrio datum njegove premijere u SRBIJI
Foto: produkcija Yellow Black and White

svi samo to čekamo

PRIVLAČI ME ODLAZAK U SVEMIR: Biković o filmu Izazov, snimanom u kosmosu, a glumac otkrio datum njegove premijere u SRBIJI

Kultura -

Glumac i producent Miloš Biković u svoju biografiju upisao je mnogo toga: od prvobitne popularnosti, koju mu je doneo film "Montevideo, bog te video", preko proboja na rusko tržište s ostvarenjem Nikite Mihalkova "Sunčanica", do uspešnog producentskog i glumačkog angažmana u serijalu "Južni vetar".

Miloš Biković, film Izazov
foto: produkcija Yellow Black and White

Pre tri godine učestvovao je u ruskom najgledanijem filmu svih vremena "Sluga", a prošle godine stigla mu je ponuda od iste ekipe da igra u prvom spektaklu snimanom u svemiru "Izazov". Za Kurir Miloš u vikend izdanju otkrio je i kad ova priča stiže u bioskope.

Ho­će­mo li vas ove go­di­ne gle­da­ti u još ne­kom no­vom ru­skom fi­l­mu?

- Gledaćete me u filmu "Izazov", koji izlazi u aprilu. Ni u snu nisam mogao da zamislim da ću imati jednu od glavnih uloga u filmu koji se snima u svemiru. Neki ljudi ostvaruju snove. A u mom životu realnost prevazilazi ono što sam sanjao. Možda sam sanjao preskromno. A možda baš to što sanjam skromno dozvoljava da realizujem nesanjano.

Miloš Biković, film Izazov
foto: produkcija Yellow Black and White

Imate li posle snimanja želju da odete u svemir?

- To bi definitivno bio izazov, ali nisam siguran šta bi mi to donelo. Lepo je dosegnuti visine, ali je isto tako zanimljivo i potrebno ispitati dubine. Možda je poslednje i važnije. Svetska premijera ovog filma zakazana je za Dan ruske kosmonautike 12. april, a naša publika moći će da ga pogleda već krajem aprila.

Više o radu na filmu "Izaov" pročitajte ovde, a ceo intervju u sutrašenjm broju Kurira.

Bonus video:

03:41

MILOŠ BIKOVIĆ PAO SA MOTORA! Glumac otkrio ŠOKANTNE DETALJE sa snimanja Južnog vetra 2

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja