SOLISTA BALETA DEJAN KOLAROV U NOVOM SPOTU BENDA GORILAZ: Veliki uspeh srpskog umetnika, a evo kako će se zvati njihov novi ALBUM
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

lepo

SOLISTA BALETA DEJAN KOLAROV U NOVOM SPOTU BENDA GORILAZ: Veliki uspeh srpskog umetnika, a evo kako će se zvati njihov novi ALBUM

Kultura -

Grupa Gorilaz objavila je novi spot za pesmu "Silent Running", u kome se pojavljuje solista Baleta Narodnog pozorišta u Beogradu Dejan Kolarov.

Novi singl najava je njihovog albuma "Cracker Island". Srpski umetnik igra čudovište koje se hrani ljudima. U spotu se, pored Dejana, pojavljuju Milica Tepavac, Jelena Tjapkin, Budimir Stošić, Anisja Stojković, Ljubica Ikić i Dimitrij Ponkratenko.

Gorilaz
foto: Printskrin

Kolarov je nižu baletsku školu pohađao u rodnom Zrenjaninu, nakon čega je došao u Beograd, gde živi i radi više od dve decenije. Danas je član nacionalnog teatra, a sjajno vlada repertoarom baletskih rola klasičnog, neoklasičnog i savremenog izraza.

Gorilaz
foto: Printskrin

Prvi i jedini virtuelni bend na svetu prošle godine je obeležio 20 godina postojanja. Okosnicu ovog projekta i benda čine Dejmon Albarn (iz grupe Blur), kao autor muzike i Džejmi Hjulet - animator, strip-crtač i ilustrator, koji je kreirao virtuelne likove/članove benda. Nakon izuzetnog debitantskog albuma, objavljenog 2001. godine, izdao još šest izdanja, od kojih je izdanje "Damon Days" (2005) ovenčano nagradama Brit i Gremi.

Kurir.rs

Bonus video:

01:32

BALET KO TO TAMO PEVA U ZAGREBU Cela sala peva uz hit Za Beograd

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track