SVI SU GLEDALI SAMO U NJU ZBOG LEPOTE: Malo ko zna da je ONA producent JUŽNOG VETRA, a SESTRA joj je poznato TV lice!
Foto: Nemanja Miščević

žena iz senke

SVI SU GLEDALI SAMO U NJU ZBOG LEPOTE: Malo ko zna da je ONA producent JUŽNOG VETRA, a SESTRA joj je poznato TV lice!

Kultura -

U naše živote i na male ekrane vraćaju se Petar Maraš i Baća u nastavku serije "Južni vetar: Na granici". Publiku čeka šest narednih uzbudljivih vikenda na RTS i 12 epizoda, a već u prvoj prvoj pokušaj Crvenog da ubije Maraša i pad aviona.

Tatjana Žeželj Gojković
foto: Nenad Kostić

Za produkciju ovako zahtevnog projekta od pečetka je zadužena Tatjana Žeželj Gojković, kao i Miloš Avramović, Miloš Biković i Miodrag Radonjić.

Ekipa je za potrebe snimanja boravila u Finskoj, Italiji, Hrvatskoj i Srbiji. Prvi put u istoriji projekat s Balkana dobitnik je sredstava za produkciju igrane TV serije u kategoriji za TV i onlajn sadržaj na fondu EU potprograma "Medija kreativna Evropa".

Na premijeri sa prijateljicama
Na premijeri sa prijateljicamafoto: Privatna Arhiva

"Miodrag Radonjić i Miloš Biković su moji prijatelji i kolege sa fakulteta. Zajedno smo prolazili kroz uspehe, ali i izazove sa kojima smo se godinama susretali. Kad se setim početka, uvek se osmehnem i čuvam taj momenat da me drži na zemlji i podseća zašto smo zajedno odlučili da se bavimo produkcijom. Miloš i Miodrag su približili rusku i srpsku kinematografiju i doprineli velikoj i lepoj saradnji sa kolegama iz Rusije, a ja sam im pomogla da ostvare i realizuju te projekte", ovako je govorila za sajt FCS žena iz sneke "Južnog vetra".

Tatjana Žeželj Gojković
foto: Nemanja Miščević

U nastavku igraju i Andrija Kuzmanović, Miodrag Krstović, Mladen Sovilj, Tamara Krcunović, Milica Gojković, ali i inostrani glumci - Oksana Akinšina, Aleksej Guskov, kao i imena iz Holivuda - Vilijam Boldvin i Erik Roberts.

Tatjana je iz umetničke porodice, a i njena sestra poznato je TV lice Jelena Žeželj.

Tatjana Žeželj Gojković, Jelena Žeželj
foto: Nemanja Miščević

Nekadašnja učesnica "Velikog brata" već nekoliko godina živi u Americi, gde se posvetila porodičnom životu. Sada se preziva Seležan i ima četvoro dece. Atraktivnim izgledom odmah je privukla veliku pažnju javnosti i pobrala brojne simpatije. Njena sestra Tatjana je rodila troje.

Kurir.rs

Bonus video:

03:41

MILOŠ BIKOVIĆ PAO SA MOTORA! Glumac otkrio ŠOKANTNE DETALJE sa snimanja Južnog vetra 2

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track