ZAHVALAN SAM SVIMA KOJI NISU PODRŽALI FILM: Radonjić najavio svoj producentski prvenac INDIGO KRISTAL, pa poručio SLEDEĆE
Foto: ATA images

glumac otvorio dušu

ZAHVALAN SAM SVIMA KOJI NISU PODRŽALI FILM: Radonjić najavio svoj producentski prvenac INDIGO KRISTAL, pa poručio SLEDEĆE

Kultura -

Debitantski film "Indigo kristal" mladog reditelja i scenariste Luke Mihailovića premijerno će biti prikazan u utorak u Mts dvorani. Priča prati Vuka, koji nakon povratka iz zatvora pokušava da sa pogrešnog puta vrati mladog momka Zizija suočavajući se istovremeno s ponovnim uklapanjem u društvo.

film Indigo kristal
foto: Vladimir Milivojević Boogie, Promo

- Vuk u filmu komunicira sa svojom podsvešću, što me je najviše privuklo. U jednom trenutku smo shvatili da bez ozbiljne produkcije ovaj film ne može da ostvari pun potencijal. Zahvalni smo svima koji su bili uz nas, ali želeo bih, bez ironije, da se zahvalim i onima koji nas nisu podržali, ozbiljnim produkcijama, jer su nam dale dodatnu snagu i veru u priču - rekao je Miodrag Radonjić, koji je i producent filma.

Miodrag Radonjić, Nina Janković, film Indigo kristal
foto: ATA images

Pored Radonjića, u glavnim ulogama su Nina Janković i Denis Murić, a kao glumci prvi put su se oprobali i frontmeni muzičke grupe Crni Cerak. Film nakon beogradske premijere očekuje poseta i drugim gradovima u Srbiji, a na redovnom bioskopskom repertoaru biće od 9. marta.

Kurir.rs/ A. S.

Bonus video:

02:03

NJIH 12 SPAVALO U JEDNOJ SOBI BEZ GREJANJA! Roditelji ih ređali po PODU: Bili smo kao štenci kad se ušuškaju (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track