POP, MARE I GOJKO S. POSLE 20 GODINA: Prve fotografije i trejler nastavka MUNJA, a poznat i DATUM PREMIJERE i kad stiže u BIOSKOPE
Foto: Printrscreen

konačno

POP, MARE I GOJKO S. POSLE 20 GODINA: Prve fotografije i trejler nastavka MUNJA, a poznat i DATUM PREMIJERE i kad stiže u BIOSKOPE

Kultura -

Prošle su godine, a kod Popa i Mareta sve je isto: nema ni devojaka, ni keša, ni doživljaja. Ali kada im Gojko S. ukrade deo starog hita i pozajmi popularnoj pevačici Mili Sili, to razbudi naše junake - ovako bi se najkraće mogao opisati nastavak kultne komedije "Munje: Opet", čija nas beogradska premijera očekuje 29. marta u MTS dvorani, navodi se u saopštenju.

film Munje Opet
foto: Aleksandar Letić

Ekipa predvođena Sergejom Trifunovićem, Borisom Milivojevićem, Nikolom Đuričkom, Sekom Sablić, Majom Mandžukom, Draganom Macom Marinkovićem, Mionom Marković, upotpunjena je i mladim glumcima: Ivanom Zečević, Markom Pavlovićem i Stojšom Oljačićem, ali i poznatim reperom Ivanom Ivanovićem Đusom.

1 / 5 Foto: Aleksandar Letić

Autorska ekipa ostala je nepromenjena - dobru zabavu garantuju scenarista Srđan Anđelić uz reditelja Rašu Andrića.

Kao i pre punih 20 godina, "Munje: Opet" su ofarbane dobrom muzikom, za koju su zaduženi Cobi, Vizelj, Zicpinker, Saša, Bejbi Motorola i Prti Bee Gee.

Kurir.rs

Bonus video:

02:57

Seka Sablić o ulozi veštice u novoj seriji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track