EU NAGRADILA AUTORE IZ SRBIJE, POČEO PROGRAM POSTFESTUM: Prilika da pogledate filmove koji ne idu u dalju BIOSKOPSKU DISTRIBUCIJU
Foto: Pointless Films

najbolji evropski film na festu

EU NAGRADILA AUTORE IZ SRBIJE, POČEO PROGRAM POSTFESTUM: Prilika da pogledate filmove koji ne idu u dalju BIOSKOPSKU DISTRIBUCIJU

Kultura -

Film "Ovuda će proći put" autorke Nine Ognjanović osvojio je priznanje publike za najbolji evropski film na 51. Festu.

David Jovanović, Nina Ognjanović, Ovuda će proći put
foto: Pointless Films

Nagrada publike se bira na osnovu ocena publike nakon odgledanog filma evropske produkcije ili koprodukcije iz glavnog takmičarskog programa. Ovo prestižno priznanje Nini Ognjanović i Davidu Jovanoviću, producentu filma, uručio je Emanuele Žiofre, ambasador i šef delegacije Evropske unije u Srbiji.

Program PostFESTum, tokom kog će biti prikazani filmovi Festa, biće održan do 12. marta u pet bioskopskih sala u Beogradu.

Zlatan Vidović, Ovuda će proći put
foto: Pointless Films

“Ovuda će proći put” biće prikazan u Ušću u sali 2 u utorak, 7. marta u 19 časova i u Dvorani Kulturnog centra Beograda, u subotu, 11. marta u 19.30 časova.

Neki od filmova koje će publika imati prilike da vidi biće prikazani samo na festivalu i ne idu u dalju bioskopsku distribuciju, poput filmova "Sin", "Živeti", "Razgovori žena", "Beskrajni bazen", "Kosti i sve", "Zavera u Kairu", "Til", "Marsel, školjka sa cipelama". Ulaznice su u prodaji na blagajnama Dvorane Kulturnog centra Beograda, Jugoslovenske kinoteke i bioskopa Sinapleks, Galerija Beograd i Ušće šoping-centar.

Kurir.rs

Bonus video:

00:37

Luka Black kaže da mu želja da ode na Evroviziju i da je dovede u Čačak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track