LOMILI RUKE I NOGE, A NISU PREKINULI SNIMANJE: Priče o glumačkom pozivu i nezgodama sa filmskog SETA! Kostića spasio KASKADER
Foto: Monte Royal Pictures promo, Damir Dervišagić

Ovo možda niste znali

LOMILI RUKE I NOGE, A NISU PREKINULI SNIMANJE: Priče o glumačkom pozivu i nezgodama sa filmskog SETA! Kostića spasio KASKADER

Kultura -

Mlada glumica Anita Ognjanović osvojila je srca publike ulogom mlade bokserke Milice u seriji "U klinču".

U iščekivanju novih epizoda, dramsku umetnicu trenutno gledamo u seriji "Dug moru" svakog radnog dana u Superstaru od 21 sat i u filmu "Usekovanje".

serija U klinču
foto: Režim produkcija

Zanimljivo je da Anita rekreativno trenira već šest godina boks.

Jedan peh na treningu uticao je na to da se promeni deo scenarija serije "U klinču", čija druga sezona uskoro kreće na RTS. Glumica je za vreme snimanja slomila ruku, a gips su neko vreme kostimografi uspešno prikrivali u scenama.

- U stvarnosti sam slomila ruku. To se desilo tokom privatnog treninga boksa u toku snimanja serije - objasnila je glumica.

Kako se radnja dalje odvijala, scenaristi su napravili izmene i ona je nastavila da snima s gipsom, a lik koji tumači takođe je imao nezgodu na treningu.

Bojana Maljević
foto: Monte Royal Pictures promo

I Bojana Maljević morala je da nastavi snimanje "Duga moru" s povredom noge.

"Pretočili smo sve to u scenario i moj lik ima slomljenu nogu. Nisam sigurna kako sam sve to izdržala, ali verujem da rezultati nisu loši", rekla je Maljevićeva pred početak emitovanja nove sezone na Superstaru i naglasila da se povukla iz medija jer je bila na doktorskim studijama na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

Vuk Kostić
foto: Firefly Production

Kaskader je bio neophodan

Velikih problema na snimanju "Porodice", u kome igra Legiju, imao je Vuk Kostić. U odjavnoj špici serije piše da ste imali dublera.

- Da, i to za scenu u kojoj trčim. Ali tih dana nisam mogao da pređem pedeset metara, a da se ne zadišem i jedva sam stajao na nogama, a ne da potrčim. Samo što sam se oporavio od preležanog koronavirusa. Nisam mogao da se zamaram.

Kurir.rs

Bonus video:

07:51

STARIJU SU, NORMALNO DA NE RAZUMEJU! Luka Blek odgovorio na napade Lukasa i Maje Nikolić: Mi se mnogo ŽALIMO KAO NACIJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track