POZNATI REPER POKIDAO U NOVOM FILMU: Posle Indigo kristala čeka ga nova uloga, a evo šta je sada uradio PRVI PUT U ŽIVOTU
Foto: Kurir

Relja Despotović

POZNATI REPER POKIDAO U NOVOM FILMU: Posle Indigo kristala čeka ga nova uloga, a evo šta je sada uradio PRVI PUT U ŽIVOTU

Kultura -

Film "Indigo kristal" pokupio je sve simpatije publike, a u njemu su prvi put kao glumci debitovali frontmeni muzičke grupe Crni Cerak, Relja Despotović Seksi i Đorđe Bibić Biba. Radnja filma prati Vuka, povratnika iz zatvora koji pokušava da izvuče mlade momke iz sveta kriminala.

Relja Despotović Seksi, film Indigo kristal
foto: Vladimir Milivojević Boogie

Mladi reper je dobio priliku da oživi jednog od mladića uvučenih u mutne radnje, a Relja je otkrio da će još jednom stati pred kamere.

- U filmu nisam imao nijednu repliku. Ovo je prvih sat i po vremena u mom životu da sam ćutao. Dopala mi se ideja i rešio sam da pređem u glumce. Uskoro me očekuje nova uloga, ali o tom potom - rekao je Relja Despotović Seksi.

Relja Despotović Seksi, film Indigo kristal
foto: Damir Dervišagić

Ovo nije prvi put da se neko od repera oprobao pred kamerama - Marko Milivojev, poznatiji kao Mili, glumio je jednu od naslovnih uloga u seriji "Grupa", koja se prikazivala 2019. godine na RTS.

Marko Milivojev, Marko Milivojev Mili, Mili
foto: Nemanja Nikolić

Mlada muzička zvezda Mihajlo Veruović Vojaž tumačio je glavnu ulogu u seriji "U klinču", čija nas druga sezona očekuje uskoro na RTS, a pojavio se i u filmu "Komedija na tri sprata" Sandre Mitrović.

serija U klinču, Mihajlo Veruović Vojaž
foto: RTS

Reper Relja Popović jedini je školovani glumac među muzičarima, a ulogom u seriji "Besa" pokazao je i svoj raskošni talenat. Muzičar je prvi put pred kamere stao u filmu "Dremano oko" pre dve decenije, a zatim i u ostvarenju "Obični ljudi" Vladimira Perišića.

Relja Popović
foto: Nemanja Nikolić

Ovaj film doneo mu je nagradu Srce Sarajeva za najbolju mušku ulogu, kao i priznanje za najboljeg glumca na festivalu u Kotbusu. Kasnije se pojavio i u filmu Srđana Dragojevića "Parada", kao i u epizodnoj ulozi u seriji "Folk". Reper će još jednom zablistati na velikom platnu u filmu "Videoteka" Luke Bursaća.

Kurir.rs

Bonus video:

00:15

Crni Cerak o nastupu na Music Weeku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track