PREPOZNAJETE LI BUCMASTO DETE SA SLIKE? Danas je jedna od najlepših žena na svetu: Kad je postala majka, povukla se iz javnosti!
Foto: Printscreen/Instagram

PRELEPA JE

PREPOZNAJETE LI BUCMASTO DETE SA SLIKE? Danas je jedna od najlepših žena na svetu: Kad je postala majka, povukla se iz javnosti!

Pop kultura -

Eva Mendez je u skladnoj vezi sa kolegom Rajanom Goslingom više od deset godina, a od kada je postala majka, sklonila se od javnosti. Ipak, ona je ostala aktivna na društvenim mrežama.

Sada je svoje pratioce obradovala fotografijom iz detinjstva, na kojoj se da uživa u popularnom gaziranom napitk, a stomačić je u prvom planu.

- Ona me je ovde dovela. Zahvalna sam joj veoma- napisala je Eva i dodala da je na fotografiji verovatno pila gazirano piće koje danas roditelji verovatno ne bi dali malom detetu i istakla da je ipak ovo bilo drugačije vreme.

- Tipično kubansko dete, u to vreme se podrazumevalo da je zdravo dete buckasto - bio je jedan od komentara, a drugi su dodali da je to bilo vreme i kada se pila i bela kafa iz flašice.

Podsetimo, Rajan Gosling i Eva Mendez zajedno su već 10 godina, međutim, iako bi se mislilo da se o njihovoj ljubavi sve zna, istina je da svoju vezu od samog početka čuvaju od očiju javnosti, a informacije daju samo "na kašičicu".

U vezi su dobili dve devojčice, Esmeraldu i Amandu Li.

Iako mediji često spekulišu o raznim trzavicama, oni bez ikakvih javnih skandala i dalje uspešno idu kroz život.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

03:45

EVU RAS ŠIKANIRALI! Glumica otkrila kako su je na premijeri filma diskreditovali: BILA SAM POTPUNO SLOMLJENA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track