OKUPILI SE STARI JUNACI MUNJA UOČI PREMIJERE NASTAVKA: Reditelj otkrio detalje trećeg dela, a SEKA NAJAVILA NJEGOV DOLAZAK
Foto: Aleksandar Letić

zahuktava se

OKUPILI SE STARI JUNACI MUNJA UOČI PREMIJERE NASTAVKA: Reditelj otkrio detalje trećeg dela, a SEKA NAJAVILA NJEGOV DOLAZAK

Kultura -

Nakon kultne domaće komedije “Munje“ koja je početkom 2000-tih godina osvojila publiku i stekla kultni status, sada nam stiže nova filmska priča pod nazivom "Munje opet" u režiji Raše Andrića, a po scenariju Srđana Anđelića.

Munje
foto: Stefan Stojanović Mondo

Beogradska premijera nastavka kultne domaće komedije "Munje Opet" biće održana 29. marta u MTS dvorani, a redovna bioskopska distribucija filma u našoj zemlji krenuće već sutradan. Uoči premijere ekipa filma održala je konferenciju za štampu, na kojoj su glumci otkrili kako je bilo na snimanju.

Reditelj Raša Andrić se osvrnuo na veliki uspeh prvog filma i otkrio da će se treći deo snimati u staračkom domu.

Munje
foto: Stefan Stojanović Mondo

- Treći deo snimamo staračkom domu. Uspeh Munja se desilo slučajno. Imao sam opterećenje dok nismo počeli da snimimo - rekao je Andrić za medije.

Boris Milivojević, koji je u prvom delu oživeo lik Mareta, čiji se život nije mnogo promenio ni toliko godina kasnije, otkrio je da je srećan i da mu je prijalo da ponovo oživi ovaj lik.

Munje, Boris Milivojević
foto: Stefan Stojanović Mondo

- Meni se sviđa film. Lepo mi je u Maretovim cipelama - kaže Boris.

Vladimir Kovačević veliko je pojačanje u nastavku ostvarenja, a za medije je otkrio da je na "Munjama" odrastao.

Munje
foto: Stefan Stojanović Mondo

- Odrastao sam na njegovim filmovima. Imao sam slobodu u građenju uloge - kaže Kovačević.

Legendarna glumica Jelisaveta Seka Sablić u ovom ostvarenju oživeće lik Smilje Torture - razredne Mareta, Popa i Gojka. A za medije je otkrila da će na premijeru dovesti svog unuka, koji ima 11 godina.

Munje, Seka Sabljić
foto: Stefan Stojanović Mondo

- Trudila sam se da stignem taj rukopis. Nemam sebi šta da zamerim. Morala sam Smilju da uradim više kao karikaturu. Dovešću unuka koji ima 11 godina na premijeru - iskrena je Seka.

1 / 19 Foto: Stefan Stojanović Mondo

Sinopsis filma

Film "Munje opet" donosi priču o životima omiljenih junaka Popa i Mareta, u čijim životima se ništa puno nije promenilo i nakon toliko godina. Tu i tamo sanjare i ne razumeju ovaj svet. Ali, kada im Gojko S. ukrade deo starog hita i pozajmi popularnoj pevačici Mili Sili, to razbudi naše junake. Zaleću se na putovanje i nove doživljaje, sa veoma zanimljivim likovima, gde započinju novu i nezaboravnu avanturu.

film Munje Opet
foto: Aleksandar Letić

Glumačku ekipu čine Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Nikola Đuričko, Seka Sablić, Maja Mandžuka, Milica Vujović, Dragan Maca Marinković, Miona Marković, Vlada Kovačević, ali i mlađa glumačka imena Ivana Zečević, Marko Pavlović i Stojša Oljačić, kao i poznati reperi Ivan Ivanović Juice i Smoke Mardeljano.

film Munje Opet
foto: Aleksandar Letić

Pored originalne i duhovite priče, kao i pre 20 godina, film "Munje opet" će dopuniti i prepoznatljiva muzika za koju su ovaj put zaduženi Prti Bege & Kojot, Vizelj, Coby, Sitzpinker, Sasha, Jarboli, Baby Motorolola i mnogi drugi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:49

SEKA SABLIĆ PROSLAVILA 79. ROĐENDAN! Kolege joj priredile iznenađenje, a njena reakcija je HIT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track