IGRALA S NJOM U SELO GORI, A MNOGI NE ZNAJU DA JOJ JE ONA BAKA: Unuka Ljiljane Stjepanović je takođe glumica i jako LIČI NA NJU
Ljiljana Stjepanović, Foto: Printscreen YouTube

UPLIVALA U GLUMAČKE VODE

IGRALA S NJOM U SELO GORI, A MNOGI NE ZNAJU DA JOJ JE ONA BAKA: Unuka Ljiljane Stjepanović je takođe glumica i jako LIČI NA NJU

Kultura -

Ljiljana Stjepanović poznata je po bogatoj i uspešnoj glumačkoj karijeri, a publika je imala prilike i da je gleda u popularnoj seriji "Selo gori, a baba se češlja" gde je pokazala svoj umetnički talenat u punom sjaju.

Nada Blam, Olga Odanović, Ljiljana Stjepanović
foto: Printscreen/Youtube

U ovom projektu pojavila se i njena unuka, Ksenija Repić, koja je tumačila lik male Milice, unuke Radašina i Radojke.

Ksenija Repić
foto: Printscreen YouTube

Ksenija je nastavila da ide bakinim stopama, a Ljiljana je jednom prilikom istakla koliko je ponosna na svoju unuku i da je njena ljubimica od malih nogu pratila njen glumački rad.

Ksenija Repić
foto: Printscreen YouTube

"Ksenija je već sa godinu i po dana odgledala jednu od mojih predstava, a budući da sam je stalno dovodila na probe, ona je pravo pozorišno dete koje je raslo iza kulisa. Za nju je scena prirodan ambijent i nije neobično što ju je toliko zavolela. Bila je veoma mala kada je počela da pravi ‘pjedstave’ za sve nas u kući. Sa četiri godine držala sam joj časove glume, a ona je sve upijala. Tada sam jasno uočila da je talentovana za glumu. Bila sam ponosna jer nisam od onih glumica koje kažu: ‘Ne daj bože da mi dete bude glumac!’ Ja sam savršeno srećna u svom poslu, tako da ne vidim razlog zašto bih joj branila da se time bavi“.

Ljiljana Stjepanović, Ksenija Repić
foto: Damir Dervišagić

Od svog glumačkog sna, Ksenija ne odustaje, a može se primetiti da je osim talenta koji je nasledila od svoje bake i liči na nju.

Ksenija Repić
foto: Printscreen Instagram

"Imam razmak između zuba na baku, i dosta ličim na nju kad je bila mlada. Volela bih da postanem glumica, jer mislim da su glumci večita deca, a ja ne bih nikad želela da odrastem“, rekla je jednom prilikom Ksenija.

(Kurir.rs/ Nova)

Bonus video:

02:27

Radoš Bajić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track