U ATELJEU I JDP SU REKLI DA JE ON LOŠ PISAC: Tamara Krcunović pred premijeru najtraženije predstave otkriva pozadinu NASTANKA
Foto: Miša Obradović

glumica otvorila dušu

U ATELJEU I JDP SU REKLI DA JE ON LOŠ PISAC: Tamara Krcunović pred premijeru najtraženije predstave otkriva pozadinu NASTANKA

Kultura -

Predstava "Laž", prema tekstu Florijana Zelera, u režiji Nikole Ljuce, biće premijerno izvedena u subotu, 1. aprila, u Beogradskom dramskom pozorištu. Po sistemu s Brodveja, komad će imati narednog meseca čak 16 izvođenja, ali karata za njih odavno nema. Zelera kritika smatra jednim od najuzbudljivijih dramskih pisaca našeg vremena, a glavna glumica Tamara Krcunović godinama pokušava da njegove tekstove postavi u Srbiji.

- Upoznali smo se u Parizu. Otkrila sam ga pre desetak godina, nudila sam ga Jugoslovenskom dramskom pozorištu i Ateljeu 212 i rekli su da je loš pisac. Sad je svima super. Jug Radivojević je pročitao komad i na jedan imao sluha da ovo treba da se radi - kaže Tamara za Kurir.

Tamara Krcunović, Predstava Laž
foto: Miša Obradović

Miloš Biković i Tamara Krcunović, Miodrag Radonjić i Jelisaveta Orašanin igraju dva bračna para koja će tokom jedne večeri otkriti mnogo skrivenih istina jedni o drugima. Kroz elemente komedije, uz mnogo obrta, zapleta i raspleta, predstava "Laž" će, kako tvrdi ekipa, sigurno osvojiti publiku. Jelisaveta Orašanin se ovom ulogom vraća na scenu svog matičnog pozorišta.

- Režija je veoma svedena. Istina je da ćete uživati u ovoj predstavi. Božanstven tekst Florijana Zelera, oskarovca, pun obrta i mislim da će neke stvari biti jasne tek nakon više gledanja - rekla je glumica.

Predstava Laž
foto: Miša Obradović

Novi ciklus izvođenja "Laži" sledi u oktobru, a karata za njih ima veoma malo.

Kurir.rs

Bonus video:

02:05

PROSLAVA PRVE KLAPE: Počelo snimanje serije Zlatni dani (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track