GLAVNA JUNAKINJA NA SETU UMALO SLOMILA NOGU: Otkrivamo tajne sa snimanja nove sezone serije U KLINČU, a evo da li će biti NASTAVKA
Foto: Promo

možda niste znali

GLAVNA JUNAKINJA NA SETU UMALO SLOMILA NOGU: Otkrivamo tajne sa snimanja nove sezone serije U KLINČU, a evo da li će biti NASTAVKA

Kultura -

Na male ekrane vraćaju se junaci omiljene serije za mlade "U klincu", koja se emituje svakog radnog dana na RTS. Priču i dalje nose Mihajlo Veruović Vojaž i Anita Ognjanović, ali Nikola Kojo i Branka Katić.

Aljoša Ćeranić
foto: Nenad Kostić

- Druga sezona će biti drugačija, jer se dešava zimi i tokom 15 dana. Snimili smo 30 epizoda. Tea (Teodora Dragičević) se vratila, Aljoša (Vojaž) je sa Iskrom (Marina Pavlović) i dalje želi da napravi nešto od svoje muzičke karijere. Drugi likovi će ući u svoje probleme. Za publiku će biti šok ko je Iskrina majka, kao i sve šta može da se desi u samo dve nedelje - otkriva za Kurir producent Aljoša Ćeranić.

Novih lica nema previše, ali promene je doživeo scenaristički tim.

serija U klinču
foto: Režim produkcija

- Vođa tima pisaca je dalje Ivan Stančić, a tu su Ana Marković, Branislav Černjev, Milica Radojčić, Nikola Đobović i Goran Starčević. Prosek njihovih godina je 23, a jedino je Ivan stariji. Odlučili smo da uzmemo najtaletntovanije mlade dramaturge. Strahinja Mandžarević nam je dao dva svoj najbolja studenta. Serija je mladalačka, pa smo hteli da je ubrzamo s dijalozima - kaže Ćeranić.

Producent smatra da je cela ekipa mladih glumaca puno bolja nego ranije.

- Najteže je bila da se snimi prva epizoda sa 100 statista, jer se sve dešava na žurci. Uspeli smo sve da uradimo za 45 dana. Najviše smo se uplašili za Anitu Ognjanović (Milica Kovač). Ona je pala pred kadar i sama ne zna kako. Mislili smo da je slomila nogu ovoga puta, a prošle je sezone je lomila ruku. Na sreću nismo imali prelome ove sezone - kroz osmeh konstatuje naš sagovornik.

serija U klinču
foto: Režim produkcija

U planu je treća sezona, ali i film i serija "Volja sinovljeva", koju je podržao "Telekom Srbije" i produckija "Režim".

- Postavljena je priča i treće sezone. Čeka nas završetak snimanja filma i serije "Volja sinovljeva". Voleo bih da uradim u Srbiji jedan novi žanr, a to je biznis-avantura, ali je rano da o tome govorim - zaključuje Ćeranić.

(Kurir.rs / Lj. Radanov)

Bonus video:

02:18

Đorđe Mišina došao da podrži prijatelja i kolegu Vojaža iz serije U klinču

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track