KRV NIJE VODA! ĆETKOVIĆI PRVI PUT ZAJEDNO NA FILMU: Glumac napravio veliku karijeru, a sada je povukao i mlađeg brata sa SOBOM
Foto: Kurir Televizija

otkrivamo

KRV NIJE VODA! ĆETKOVIĆI PRVI PUT ZAJEDNO NA FILMU: Glumac napravio veliku karijeru, a sada je povukao i mlađeg brata sa SOBOM

Kultura -

U novom domaćem filmu, čije se snimanje očekuje na leto, prvi put će zajedno u kadar stati rođena braća Vojin i Bojan Ćetković, saznaje Kurir.

Stariji Vojin već je proslavljeni srpski glumac, a Bojan godinama živi u njihovom rodnom gradu Kruševcu, gde radi kao organizator u pozorištu.

Braća Ćetković
Braća Ćetkovićfoto: Privatna Arhiva

- Ne snimamo nas dvojica svoj film, već samo u jednom glumimo zajedno. Ne smem zbog ugovora ništa više da govorim o tom projektu. Svakako prvi put snimamo nešto zajedno. Bojan već godinama radi u Kruševačkom pozorištu - kratko je rekao Ćetković za Kurir kada smo se sreli na promociji druge sezone serije "Kalkanski krugovi", čije će se nove epizode emitovati na Superstar kanalu.

Bojan Ćetković i Sloboda Mićalović
Bojan Ćetković i Sloboda Mićalovićfoto: Privatna Arhiva

Najlepši dani

Inače, Vojin je rođen u Kruševcu 1971. godine. Tamo je trenirao rukomet i išao u gimnaziju, a za njegovu odluku da se bavi glumom zaslužan je glumčev brat od strica, pokojni reditelj Milovan Ćetković.

- Nikad ne bih bio glumac da nije bilo mog brata, koji je tada živeo i radio u Kruševcu. Ja sam bio amater punih deset godina. To su moji najlepši dani provedeni u pozorištu "Teatar Za". Kada čovek postane profesionalac, sve to bude drugačije - izjavio je svojevremeno Ćetković.

S druge strane, Bojan je ostao u Kruševcu, gde je takođe napravio karijeru u pozorištu, ali na drugačiji način. On je zaposlen u Kruševačkom pozorištu kao organizator. Ranijih godina bio je proglašen i za radnika godine u svojoj umetničkoj kući. Omiljen je među publikom, ali i Kruševljanima, jednako kao i njegov stariji brat. Vojin i Bojan dele i veliku ljubav prema pecanju.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:14

MOLILI SU ME DA NE PRIČAM! Vojin Ćetković stao pred kamere i OTKRIO šta trenutno RADI! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track