SVE JE ISTO, SAMO SMO MI STARIJI I DEBLJI: Boris Milivojević o nastavku "Munja", a evo šta misli o danas MAJI MANDŽUKI
Foto: Stefan Stojanović Mondo

lepe reči

SVE JE ISTO, SAMO SMO MI STARIJI I DEBLJI: Boris Milivojević o nastavku "Munja", a evo šta misli o danas MAJI MANDŽUKI

Kultura -

U domaće bioskope stigao je nastavak kultne komedije "Munje" Radivoja Raše Andrića pod nazivom "Munje opet!". U drugom delu lik Mareta ponovo je oživeo Boris Milivojević.

- Prošle su 23 godine, ali se ništa u njegovom životu nije promenilo. Sada smo stariji i deblji. Mare i njegov najbolji drug Pop i dalje žive s roditeljima. Digao je ruke od muzike - kaže Milivojević.

film, Munja, premijera
foto: Damir Dervišagić

Snimanje filma trajalo je četrdesetak dana. Prošle su godine, a kod Mareta i Popa, kog igra Sergej Trifunović, sve je isto: nema ni devojaka, ni novca, ni doživljaja. Ali, kada im protivnik Gojko Sisa, u izvođenju Nikole Đurička, ukrade deo starog hita i pozajmi popularnoj pevačici Mili Sili, to razbudi naše junake - ovako bi se najkraće mogao opisati nastavak kultne komedije.

film Munje Opet
foto: Aleksandar Letić

- Kad sam došao na snimanje, nekako sam se setio svega, kao da sam ušao u cipele koje su mi udobne. Imao sam Rašu Andrića, i onda se ne sekiram i ne brinem. Teško je ponekad izaći iz mog lika Mareta, iako mi se sviđa. Veoma volim mog Mareta - naglasio je Milivojević i otkrio da je za atmosferu na setu bio zadužen Sergej Trifunović.

Munje, Maja Mandžuka
foto: Stefan Stojanović Mondo

- Oko Sergeja se sve dešava na snimanju, a ne u filmu. On je bio zadužen da nas zabavi i nasmeje - dodaje Boris, koji nema tremu od reakcija publike i kritike jer i sam za film kaže da je super.

O tome ko se od originalne ekipe filma za ove dve decenije najviše promenio, Boris kaže:

- Moram da priznam da sam to ja. Izgledam sebi debelo i matoro. Maja Mandžuka je uvek mlada, ne znam kako to postiže. Ona je nas setu veliki drugar i laf.

Kurir.rs

Bonus video:

02:13

SERGEJ ME ZVAO I PITAO DA LI ZNAM DA TVERKUJEM?! Na premijeri filma Munje 2 glumci ispričali zanimljive anegdote sa snimanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track