SEĆATE LI SE VIRDŽINE? Marta Keler osvojila je naše simpatije JEDNOM ulogom, a evo gde je danas, šta radi i za koga se UDALA
Foto: Promo RTS

vremeplov

SEĆATE LI SE VIRDŽINE? Marta Keler osvojila je naše simpatije JEDNOM ulogom, a evo gde je danas, šta radi i za koga se UDALA

Kultura -

Nekada je Marta Keler ulogom u filmu "Virdžina" zaintrigirala mnoge, a danas gotovo da nije nije prisutna na javnoj sceni.

Marta Keler
foto: Privatna Arhiva

Ipak, iako su prošle godine od ovog filmskog uspeha, Marta se nije mnogo promenila.

Marta se udala za popularnog muzičara Zija Valentina i sa njim ima sina Gordana, a danas slavi rođendan. Osim toga što je glumica, oprobala se i u rijaliti šouu "Veliki brat".

Na Instagramu njene fotografije govore da se Marta odlično nosi sa godinama i da je kao vino - što starija, to lepša.

U filmu "Virdžina" igrala je sa 15 godina. Ulogu je dobila kada je reditelj, Srđan Karanović video na plaži u Makarskoj. U filmu igra lik Stevana, devojčice proglašene virdžinom od strane porodice bez muškog potomstva. Igrala je pored Miodraga Krivokapića, Andrijane Videnović, Ine Gogalove.

Marta je poreklom iz Kikinde, a samo dve godine nakon pomenute uloge koja je bila veoma zapažena i koja joj donela nagradu "Feliks" u Berlinu (i zbog koje su je smatrali čudom od deteta), pojavila se u filmu “Suze i njene sestre”.

Diplomirala je na Akademiji lepih umetnosti, na odseku glume. Bavila se i radio novinarstvom, pet godina se kao voditeljka družila sa slušaocima jedne radio stanice.

Marta Keler
foto: ATA images

Marta danas proslavlja 47. rođendan.

"Zijo i ja smo van tih tradicionalnih stvari. Nismo nikada planirali svadbu, niti sam ikada sebe zamišljala u beloj haljini, ovakvu, onakvu... Nama to nije važno. Zato je naš Gordan ultramoderan tip, ima dva prezimena: Rizvanbegović-Keler", otkrila je glumica jednom prilikom.

Kurir.rs

Bonus video:

06:53

MALO KO ZNA DA SU ROĐENI BRAT I SESTRA! Tamara Dragičević otkrila kako je gluma ušla u njihovu porodicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track