VRELA ČUVARKA PLAŽE STIŽE U JUŽNI VETAR: Priskače Marašu u pomoć, Pamela je počela kao PLEJBOJ zečica, a sada zarađuje OVOLIKO!
Foto: Profimedia, Promo

POJAČANJE IZ HOLIVUDA!

VRELA ČUVARKA PLAŽE STIŽE U JUŽNI VETAR: Priskače Marašu u pomoć, Pamela je počela kao PLEJBOJ zečica, a sada zarađuje OVOLIKO!

Kultura -

Američka glumica Pamela Anderson (55) glumiće u trećem delu filma "Južni vetar", saznaje Kurir.

Finale serije "Južni vetar: Na granici" publika je mogla da vidi na RTS, a na leto već kreće da se radi novi nastavak avantura Petra Maraša.

Kako preživeti

Radnja novog filma izmešta glavne junake van Beograda i zemlje u avanture koje će dovesti do preispitivanje međusobnih odnosa, kao i situacija u kojima će mogućnost preživljavanja i ishod biti neizvesni.

Južni vetar
foto: Režim produkcija

Dolazak Pamele, kao zvezde trećeg dela, nije iznenađenje za ljude u filmskom biznisu, jer ima iste agente kao i njene kolege, holivudski glumci Erik Roberts i Vilijam Boldvin. Oni su snimali drugu sezonu serije i poneli su sjajne utiske iz Srbije. Za angažman svetskih zvezda, kako saznajemo, potrebno je izdvojiti između 50.000 i milion evra.

1 / 8 Foto: Nemanja Miščević

Glumci se tada plaćaju ne po danu snimanja, nego za celu nedelju. U ugovor im ulazi pet dana snimanja, kostimska proba i konferencija za medije. Pamelina cena za veću ulogu nije trenutno viša od 100.000 evra nedeljno.

Autori popularne franšize još uvek ne žele da otkrivaju detalje trećeg dela.

- Tačno je da će biti u filmu i jedna velika zvezda. Ne želimo da objavimo njeno ime dok ne krene snimanje - kratko je za Kurir rekla producentkinja Tatjana Žeželj Gojković.

Tatjana Žeželj Gojković
foto: Nemanja Miščević

Pamela Anderson postala je poznata nakon što je izabrana za naslovnu stranu magazina Plejboj u februaru 1989. godine. Svetsku slavu je stekla kao Si Džej Parker u popularnoj seriji "Čuvari plaže", nakon čega je postala seks-simbol.

Turbulentni ljubavni život

Pamela Anderson je početkom 2022. godine okončala sedmi brak kada je otkrila da se razvodi od telohranitelja Dena Hajhersta. Publika u Srbiji pamti njenu najburniju vezu s bivšim suprugom, bubnjarem Tomijem Lijem.

Venčali su se na plaži 1995. godine nakon četiri dana poznanstva. Iz te veze ima dva sina: Tomasa Lija (26) i Dilana Džegera (25). Netfliks je o njoj objavio dokumentarac, u kojem je otkrila deo svoje šokantne životne priče, pa čak i to da je silovana.

Pamela Anderson, Dejvid Haselhof
foto: Profimedia

- Moj život nije tužna priča. Ja nisam žrtva. Dovodila sam se u lude situacije i preživela ih - rekla je glumica.

Treći deo "Južnog vetra" biće spreman za bioskope 2024. godine i već je dobio podršku od države. Druga sezona serije nastala je u produkciji "Arhangel digitala", "Režima", "Film distrikta" i Telekoma Srbija, a publika je mogla da ih prati na Superstaru i RTS.

Pamela Anderson
foto: Shooting Star / ddp USA / Profimedia, Kurir

Završila u Blažinom hitu, on joj poklonio ajvar

Igor Blažević Blaža, poznatiji kao Prljavi Inspektor Blaža, napisao je mnogobrojne hitove, a jedan od njih je "Lepa si, Pamela".

- Pamelu sam upoznao na aerodromu "Nikola Tesla", kad se vraćala iz Crne Gore, u kojoj je, inače, dobila 100.000 evra za promovisanje te zemlje. Tamo je bila četiri dana, a takođe sve joj je bilo plaćeno. Nakon toga je išla za London, a imala je sat vremena pauze između letova. Bilo je puno medija koji su me zvali da dočekamo Pamelu u VIP salonu na našem aerodromu. Ona je od mene dobila ajvar, cveće i tri poljupca - ispriča je Blaža gostujući u "Realnoj priči" na Kurir televiziji.

Kurir.rs

Bonus video:

01:22

DAO SAM JOJ AJVAR I TRI POLJUPCA! Blaža otkrio kako se upoznao sa Pamelom: Za 4 dana zaradila je 100.000 €, OVO je radila u Srbiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track