IZBLAJHALA PRAMENOVE, PA SE UNAKAZILA: Isprobala TRIK sa TikToka, pa ostala BEZ KOSE! (VIDEO)
Nijam Sijam, Foto: Printscreen/TikTok

ništa nije naučila iz svog iskustva

IZBLAJHALA PRAMENOVE, PA SE UNAKAZILA: Isprobala TRIK sa TikToka, pa ostala BEZ KOSE! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Posvetljeni pramenovi koji uokviruju lice postali su moderni pre nekoliko sezona, kada su svi, od influensera do slavnih, izbeljivali prednje delove kose. Među onima koji su se prepustili ovom trendu je i Nijam Sijan (21).

Dve godine je imala istaknute posvetljene pramenove koji joj uokviruju lice i bila je potpuno opsednuta njima. Na kraju se ispostavilo da je to bila najveća greška u njenom životu.

Influenserka otkriva strašne posledice koje joj je nanela ova tehnika, a koju je konstatno koristila nekoliko godina zaredom

Uprkos tome što je bila opsednuta izgledom "blajhane plavuše", koji je imala skoro tri godine, njeno iskustvo se završava sa oštećenim pramenovima kose koji su na kraju u potpunosti opali.

@niamhsian_ thank goodness shes growing but boy its been a journey #hairfail #moneypiece #fyp #hairdresserfail ♬ original sound - GLOSS

Na društvenim mrežama upoređuje svoju nekad dugu, blajhanu kosu i male pramenove različite dužine koje sada ima zbog ozbiljnog oštećenja kose.

Pokazuje šokantne snimke svoje frizure 'pre' i 'posle' nakon što su stvari krenule po zlu te otkriva da se, srećom, situacija polako popravlja.

"Hvala bogu, ona raste, ali čoveče, to je bilo ludo putovanje" , rekla je 21-godišnjakinja.

Iako je svoju kosu uništila, Nijam ipak ništa nije naučila iz svog iskustva.

"Iskreno govoreći, kad ponovo naraste, znam da ću ponovno izblajhati kosu..." dodaje.

Poslednji put kada je to napravila koristila je drugu marku izbjeljivača, i smatra kako je u tome problem.

Videvši u kakvom su stanju njeni pramenovi. ljubitelji lepote su počeli da je opsedaju komentarima:

"Moji su sve tanji, ali samo pokušavam da to ignorišem...", "Da, isto mi se dogodilo, onda kad je ponovo naraslo, nisam naučila lekciju pa sada imam mnogo kratke pramenove", "Upravo sam u procesu da postanem plavuša i plaše me svi ovi snimci", samo su neki od komentara.

(Kurir.rs/24 sata.hr)

Bonus video:

00:33

DE VINČA O NEREALNIM OČEKIVANJIMA DEVOJAKA! Obrazložila da je Miss Srbije uzor celoj naciji: Nama ne treba fiksirana lepota!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track