KO JE RUSKINJA S KOJOM JE MARAŠ PREVARIO SOFIJU U JUŽNOM VETRU: Udavala se 2 PUTA i glumila rame uz rame s OVOM holivudskom facom
Foto: Printscreen Youtube, Nemanja Nikolić

DIGLA VELIKU PRAŠINU

KO JE RUSKINJA S KOJOM JE MARAŠ PREVARIO SOFIJU U JUŽNOM VETRU: Udavala se 2 PUTA i glumila rame uz rame s OVOM holivudskom facom

Kultura -

Nova sezona serije "Južni vetar" vrvi od stranih glumaca. Osim holivudskih, Erika Robertsa i Vilijama Boldvina, veliku pažnju je privukla i lepa Ruskinja, Oksana Akinšina.

Oksana tumači lik Larise, s kojom je Petar Maraš, kog glumi Miloš Biković, uplovio u ljubavnu romansu i prevario suprugu Sofiju.

Inače, plavokosa Ruskinja koja ima 36 godina, u svet glume ušla je sa svega 12, a na velikom platnu debitovala je filmom „Sestre“.

Ipak, najpoznatija u filmskim krugovima postala je kada se pojavila u čuvenom serijalu o superagentu Bornu 2004. godine. u kom je glumila s Metom Dejmonom.

Oksana je jedna od poznatijih ruskih glumica, a igrala je i u ostvarenjima „Vukodlak sivog psećeg klana“, kao i u dejt triologiji – „Osam prvih dejtova“, „Osam novih dejtova“ „Osam najboljih dejtova“.

Oksana iza sebe ima dva braka – sa biznismenom Dmitrijem Litvinovim i filmskim producentom Arčilom Gelovanijem. Iz prvog braka ima sina Filipa, a iz drugog sina Konstantina i ćerku Emi.

(Kurir.rs/ Zadovoljna.rs)

Bonus video:

03:42

SNIMAĆEMO NASTAVKE DOK BUDU ŽELELI DA NAS PLATE Južni vetar 2 predstavljen u Puli

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja