ZA OVE DVE GLUMAČKE LEGENDE NIJE BILO MESTA U KALKANSKIM KRUGOVIMA: Druga sezona puna obrta, a evo zašto su glumice ZAMENJENE
Foto: Firefly Production

Ovo možda niste zapazili

ZA OVE DVE GLUMAČKE LEGENDE NIJE BILO MESTA U KALKANSKIM KRUGOVIMA: Druga sezona puna obrta, a evo zašto su glumice ZAMENJENE

Kultura -

Tek što je prošlog vikenda na kanalu Superstar počelo emitovanje prve dve epizode od ukupno 10 koje čine drugu sezonu serije "Kalkanski krugovi", nastavak radnje koju je razvio scenarista Đorđe Milosavljević, a u delo sprovodi sjajna glumačka ekipa pod rediteljskom palicom Milana Karadžića i Gorana Matića, publiku nije ostavila ravnodušnom. Pored brojnih uzbudljivih scena kojima počinje rasvetljavanje tajne o Zabranu, priča o Dejanu Matiću, koji se vraća u rodni kraj kako bi ćerku Mionu odvojio od problematičnog društva, donosi i brojne nove likove.

Kalkanski krugovi
foto: Firefly Productions

Uz staru ekipu, koju čine Vojin Ćetković, Ivana Zečević, Žarko Laušević, Nataša Ninković, Filip Hajduković, Marko Gvero, Nela Mihailović, Nina Nešković i drugi, još u prvoj sezoni najavljeno je da će se u nastavku serije pojaviti lik Magdalene, žene Dejanovog strica Velibora (Žarko Laušević), i to na fotografiji, a trebalo je da je tumači Vesna Trivalić.

Vesna Trivalić
foto: Telekom Srbija

Ipak, u ovoj ulozi pojaviće se Paulina Manov. S druge strane, Gordanu Jakovljević više ne igra Vesna Čipčić, već umesto nje gledamo Ljiljanu Stjepanović.

Kalkanski krugovi
foto: Firefly Production

- Radi se toliko serija i često dođe do preklapanja termina, pa neki glumci ne mogu da se odazovu pozivu, dok se drugi ne dogovore s produkcijom. U te razloge ne ulazim. Sve što mogu da kažem jeste to da je izvesna i treća sezona, jer je Đorđe Milosavljević napisao novih 10 epizoda i njih će nositi pre svega dobro poznata ekipa iz prve sezone - kaže za TV Ekran reditelj Milan Karadžić.

Milan Karadžić
foto: Firefly Production

Među novim glumcima u ovom originalnom projektu, iza kojeg stoje produkcijska kuća "Fajerflaj" i Telekom Srbija, jesu i Anja Pavićević i Marija Vicković.

Kurir.rs/

Bonus video:

01:59

SERIJA TOMA BIĆE VELIKO IZNENAĐENJE! Bjela napravio potpuno drugu priču koja nema veze sa filmom NOVI GLAVNI LIK JE TAJKUN?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track