NAKON 24 GODINE NIKOL KIDMAN SNIMILA ČAK DVA EROTSKA TRILERA: Slavna glumica je poznata po tome da UŽIVA u VRELIM SCENAMA
Nikol Kidman

smela

NAKON 24 GODINE NIKOL KIDMAN SNIMILA ČAK DVA EROTSKA TRILERA: Slavna glumica je poznata po tome da UŽIVA u VRELIM SCENAMA

Pop kultura -

Prošle su 24 godine otkad je Nikol Kidman poslednji put odigrala erotičnu ulogu i to uz svojeg tadašnjeg supruga Toma Kruza u burnom i kontroverznom filmu "Oči širom zatvorene". A sad će 55-godišnju holivudsku zvezdu publika imati priliku videti u čak dva erotska trilera predviđena za velika platna. Glumiće fatalnu ženu u dva projekta koji se snimaju u razmaku od par meseci.

Nikol Kidman
foto: Profimedia

Prvi film je triler ‘Hitchcockovog stila‘ imena "Holland, Michigan" u kojem igra uz Metjua Mekfajdena. A Mekfajden, koji se proslavio ulogom Toma Vambsanga u seriji "Succession", u filmu glumi Nikolinog supruga. Radnja je svojevrsna igra mačke i miša i govori o učiteljici koja započinje aferu, samo kako bi saznala da i njen suprug takođe vodi dvostruki život.

Čini se da glumici prijaju uloge u erotskim scenama, s obzirom na to da je odmah nakon završetka snimanja "Holland, Michigan", pristala na glavnu ulogu u filmu "Babygirl". Ovaj vrući scenario govori o poslovnoj ženi u njenim 40-ima koja započinje opasnu vezu s 21-godišnjim pripravnikom.

Nikol Kidman
foto: Profimedia

No, tu nije kraj glumičinim angažmanima jer hiperzaposlena Kidman prihvatila je i ulogu u Netflixovoj mini seriji "The Perfect Couple". U seriji takođe glumi vodeću rolu, uz Lija Šreirera, u zvezdanoj adaptaciji istoimenog trilera, kojeg je napisala Elin Hilderbrand. Slavna glumica igra spisateljicu krimića Grir Garison Vinburi koja planira venčanje svog sina i buduće snaje, koju glumi Iv Hjuson.

Nikol Kidman
foto: Printscreen

Radnja prati Hjusin lik, Ameliju Saks, koja se sprema udati u jednu od najbogatijih porodica Nantuketa, kada se mrtvo telo pojavi na plaži. Kako se radnja razvija, svi su osumnjičeni u istrazi koja se odvija baš kao u misterioznom romanu kakve piše Kidmanin lik.

Snimanje serije će početi u aprilu, sa Dženom Lamijom kao voditeljkom serije i izvršnom producentkinjom i Suzan Bjer kao rediteljkom i izvršnom producentkinjom. Nikol koja svoje dvoje dece, Izabel (30) i Konora (28), deli sa bivšim suprugom Tomom Kruzom, a mlađe ćerke Sandej (14) i Fejt (12) sa kantri zvezdom Kitom Urbanom, nedavno je u Španiji završila snimanje svog najnovijeg špijunskog trilera "Lioness".

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:48

Glumica Sloboda Mićalović peva veliki hit

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track