SREĆAN TI ROĐENDAN, LEPI MOJ SINE: Slavlje u porodici ŽARKA JOKANOVIĆA I MILICE MILŠE, a ovako izgleda njihov naslednik ANTONIJE
Foto: Damir Dervišagić

Lepo

SREĆAN TI ROĐENDAN, LEPI MOJ SINE: Slavlje u porodici ŽARKA JOKANOVIĆA I MILICE MILŠE, a ovako izgleda njihov naslednik ANTONIJE

Kultura -

Vodeći dvojac našeg igranog televizijskog programa, Milica Milša i Žarko Jokanović, ponosni su roditelji Antonija, sina koji se retko pojavljuje u javnosti.

U porodici Jokanović- Milša danas je veselo, jer njihov naslednik slavi 31. rođendan.

"Srećan ti rođendan, lepi moj sine. Presrećan što te imam, želim da ti svaki trenutak života bude beskrajna radost. I uvek imaj na umu ono što sam ti rekao kad si bio klinac: "Što se mene tiče od tebe želim samo jednu stvar - da budeš srećan".

Ponosan sam što si svoj, sjajan i predivan i što si najbolji sin na svetu. Beskrajno te voli tvoj Debeli", napisao je Žarko Jokanović na svom Instagramu.

Žarko Jokanović
foto: Nemanja Nikolić

Antonije više ne živi sa roditeljima, a i ne bavi se glumom, a ni pisanjem.

"Njega ne zanima da stvara umetnost, već isključivo da u njoj uživa kao posmatrač. Antonije je magistar međunarodne politike i bezbednosti", pohvalila se njegova majka prilikom gostovanja u vikend-izdanju emisije "Premijera".

Žarko Jokanović, Milica Milša, Zakopana tajna, nova serija, prva klapa
foto: Nemanja Nikolić

"Pravi je diplomata, ume da razgovara, pa i da sagovornika „pokosi“ argumentima. Pametan je i dobar mlad momak, ume da vas posavetuje, kaže prave stvari, ali vas i ne štedi. Volim što je iskren kritičar. Ne ustručava se da iznese argumente bez halabuke, a vi lepo, izvol’te, pa pobijte to" kazala je Milica Milša o svom jedincu, koji je dobio ime po dedi čuvenom piscu Antoniju Isakoviću.

Isto je uradila i njegova majka.

"Srećan rođendan sinko! Nikako da shvatim da sam te rodila pre 31 godinu, sve mislim to je bilo juče, vreme tako brzo leti zato uživaj u svakom trenutku i da si nam živ i zdrav i srećan 100 godina! Obožava te majka smaračica", napisala je glumica.

Kurir.rs

Bonus video:

01:37

MILICA MILŠA NEUTEŠNA ZBOG SMRTI NENADA NENADOVIĆA: Neša se preselio u raj kad mu vreme nije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track