BAVLJENJE STRELIČARSTVOM DOPRINELO JE DA NAĐEM UNUTRAŠNJI MIR: Glumicu nova uloga promenila, a evo šta kaže o KALKANSKIM KRUGOVIMA
Foto: Firefly Production

Anja Pavićević

BAVLJENJE STRELIČARSTVOM DOPRINELO JE DA NAĐEM UNUTRAŠNJI MIR: Glumicu nova uloga promenila, a evo šta kaže o KALKANSKIM KRUGOVIMA

Kultura -

Mlada glumica Anja Pavićević, koju je televizijska publika upamtila po filmu Darka Bajića "Ime naroda", gde je sjajno odigrala ulogu Milice, ćerke Svetozara Miletića, i seriji "Močvara", u kojoj se predstavila kao problematična tinejdžerka Ana Garčević, privukla je pažnju i ulogom Une u "Kalkanskih krugova". Ona je jedan od novih likova u drugoj sezoni ove serije koja se prikazuje vikendom na Superstar kanalu, a nastala je kao plod saradnje produkcije "Fajerflaj" i Telekoma Srbija.

Anja Pavičević
foto: Firefly Production

Jeste li gledali prvu sezonu serije "Kalkanski krugovi" i kako vam se dopala?

- Odgledala sam je nakon što sam dobila poziv da igram u drugom delu i dopala mi se veoma. Pogotovo zato što obrađuje veoma interesantnu, specifičnu i do sada gotovo neobrađivanu temu. Elementi mistike i horora u domaćem, srpskom stilu su doprineli da serija privuče pažnju.

Da li vas je obradovao poziv da se pridružite ekipi?

- Naravno. Već sam sarađivala s Milanom Karadžićem, volim i cenim njegov rad s glumcima. Sada sam dobila priliku da radim i s divnim rediteljem Gordanom Matićem.

Anja Pavičević
foto: Nikola Anđić

Šta vam je bio najveći izazov u vašem zadatku? Jeste li dugo vežbali da gađate strelom?

- Ova uloga mi je bila veliki izazov jer je nešto što do sada nisam radila. Kao mlada glumica veoma sam srećna što dobijam različite role. Streličarstvo je sport koji zahteva veliko strpljenje, koncentraciju i samodisciplinu. Mnogo mi je pomoglo treniranje, ali najmanje zbog toga da bih dobro odradila posao s lukom i strelom. Bavljenje tim sportom doprinelo je da nađem unutrašnji mir i sve ostale osobine koje Una ima, a koje ćete tek otkriti, a ja ih lično nemam. To je lepota glume - da se ode od sebe što više.

Anja Pavičević
foto: Firefly Production

Kako ste se provodili na snimanju s Marijom Vicković, koja igra vašu sestru?

- Do sada nismo sarađivale i na snimanju nam je bilo prelepo. Zbog Marije je snimanje dobilo jednu novu dimenziju, pozitivno još luđu. Energije su nam se poklopile pa je rad bio vrlo dinamičan i zabavan.

Gledate li nove epizode sa svim osećanjima neizvesnosti kao običan gledalac?

- Gledam ih i vodim se tatinom strategijom da je analiza već odrađenog veoma dragocena. Nikad mi neće biti prijatno da gledam sebe. Uvek vidim da sam mnogo toga mogla bolje da odradim i veoma sam samokritična pa mi je zbog toga gledanje epizoda u kojima igram vrlo mučno.

Kurir.rs/ TV ekran Ljubomir Radanov

Bonus video:

01:09

MARIJA VICKOVIĆ ŠOKIRALA: Znam da budem jako stidljiva! Oktrila tajne svog HOROSKOPA! Na sceni rešava svoje probleme?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track