ŠTA SE DESI KADA VRHUNSKI HIRURG UPOZNA ZGODNU VERENICU SVOG SINA? Najvrelija serija godine zabranjena za mlađe od 18 godina!
Foto: NETFLIX / Planet / Profimedia

18+

ŠTA SE DESI KADA VRHUNSKI HIRURG UPOZNA ZGODNU VERENICU SVOG SINA? Najvrelija serija godine zabranjena za mlađe od 18 godina!

Kultura -

Svest da seks nikako ne treba da bude tabu raste iz dana u dan, a novi filmovi, serije, knjige i drugi vidovi umetničkog izražavanja tome svedoče.

Najnovija serija na Netfliks-u, "Obsession" ("Opsesija") koja se pojavila pre svega četiri dana izazvala je veliku pažnju javnosti svojim ekplicitnim scenama.

Ova serija samo je jedna u nizu popularnih serija koje je Netflix prikazivao u poslednje vreme, a posebnu pažnju privlači i radnja serije. U ovom ostvarenju hirurg upoznaje verenicu svog sina i postaje opsednut njom, te se sve više trudi da nastavi vrelu aferu sa njom i da za taj odnos niko ne sazna.

Serija je nastala kao adaptacija romana spisateljice Džozefine Hart iz 1991. godine, koji nosi naziv "Damage" ("Šteta"), a po kome je kasnije nastao i film "Kobna veza“ sa Džeremijem Ajronsom i Žilijet Binoš u glavnim ulogama".

(Kurir.rs)

Bonus video:

06:22

DA LI ĆE SERIJA HAPŠENJA DOVESTI I DO PRAVOG MILA? Advokat Radivojević: Biće dobro i za Crnu Goru i za region da se rasvetli sve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track