SVOJE KASKADE SAM KAO VOZAČ IZVODIO SAM, A OSTALI SMO ŽIVI I ZDRAVI! Gordan Kičić o novoj izazovnoj ulozi u seriji Nemirni
Foto: Ana Paunković

TV EKRAN

SVOJE KASKADE SAM KAO VOZAČ IZVODIO SAM, A OSTALI SMO ŽIVI I ZDRAVI! Gordan Kičić o novoj izazovnoj ulozi u seriji Nemirni

Kultura -

Nova serija "Nemirni" stiže na male ekrane, a gledaoci će od 6. maja moći da uživaju u trileru s dramskim obrtima svakog vikenda u 21 čas na kanalu Superstar. U produkciji From No Connection i Telekoma Srbija nastalo je 12 epizoda serije koja kroz traganje za izvršiocem nekoliko misterioznih ubistava donosi svet intrige, kriminala i životnih opasnosti.

serija Nemirni
foto: Dragan Đorđević

Serija je nastala u režiji Darka Nikolića, dok uzbudljivi scenario, koji prati inspektorku Mirnu Paligorić u istraživanju ubistava, potpisuje Danica Nikolić. Direktorka Direkcije za multimediju Telekoma Srbija Aleksandra Martinović izrazila je zadovoljstvo što nova serije domaće produkcije stiže na male ekrane.

- Posebno smo ponosni na činjenicu da je ovo projekat izuzetno visoke produkcije, kao i na to da ovde imamo glavni ženski lik, to je ono što nije uobičajeno, a što se sada veoma ceni u produkcijama širom sveta. Ispred nas je period značajnih premijera i naslova, među kojima su "Tunel", "Apsolutnih 100" i "Drim-tim", a bićemo prisutni i na festivalima i marketima, gde ćemo sigurno sklopiti dogovore i za vas imati nove ekskluzivne informacije - izjavila je ona.

serija Nemirni
foto: Dragan Đorđević

Režiser Darko Nikolić rekao je da su "Nemirni" ljudska drama ubačena u okvir krimi-priče i da je upravo zahvaljujući Telekomu imao mogućnost da napravi seriju poput onih koje privatno gleda na svetskim striming platformama.

- U 12 epizoda upoznaćete veliki broj likova čiji se životi menjaju tokom deset dana i videti šta ih čini nemirnima. Imamo nekoliko slučajeva koji se međusobno prepliću i koji povezuju sve naše likove. Serija je i krimi-triler i drama i misterija, a zapravo je sve koncipirano kao mozgalica, slagalica koju slažemo i na kraju dobijamo odgovore na sva pitanja. Osamdeset ljudi snimalo je 82 snimajuća dana, oko četiri meseca rada, koji je vodila izuzetna autorska ekipa serije. Kadrovi su nastali na više od 50 lokacija, sa više od 50 uloga i oko 1.000 statista - izjavila je producentkinja Dragana Jovančević.

serija Nemirni
foto: Dragan Đorđević

Jednu od glavnih uloga u seriji tumači Gordan Kičić, koji je naveo da mu je ova uloga drugačija od svega što je do sada igrao i dodao:

- Mislim da će publika uživati i jedva čekam da vidim kako će sve na kraju ispasti. Imali smo neke zanimljive scene, moj lik je profesionalni vozač pa smo imali potere, koje sam ja vozio. Svoje kaskade sam kao vozač izvodio sam, a ostali smo živi i zdravi - kroz osmeh je rekao Kičić.

Pored njega, kroz uzbudljivu priču vodiće nas glumačka postava koju čine Nikolina Friganović, Dejan Aćimović, Aleksandra Janković, Ljubomir Bandović, Jelena Stupljanin, Ana Mandić, Rale Milenković, Nebojša Dugalić, Vaja Dujović, Anica Dobra, Gorica Popović i mnogi drugi.

(Kurir.rs / TV Ekran)

Bonus video:

02:54

MNOGO SMO SE SMEJALI! Gordan Kičić otvoreno o snimanju svog prvenca “Realna priča” (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track