LOLA ASTANOVA PONOVO U BEOGRADU: Pijanistkinja je zaludela svet izgledom, a i NOVAK ĐOKOVIĆ JE OBOŽAVA, evo šta je rekla o njemu
Foto: Profimedia

najatraktivnija pijanistkinja

LOLA ASTANOVA PONOVO U BEOGRADU: Pijanistkinja je zaludela svet izgledom, a i NOVAK ĐOKOVIĆ JE OBOŽAVA, evo šta je rekla o njemu

Kultura -

Jedna od najpoznatijih pijanistkinja na svetu Lola Astanova nastupiće u Beogradu 1. juna u MTS dvorani. Domaća publika s nestrpljenjem iščekuje nastup Astanove, poznate po inovativnom audio-vizuelnom performansu na klaviru, ekstremnom broju pratilaca na društvenim mrežama, ali i velikom broju obožavalaca širom sveta.

Jedna od najtraženijih pijanistkinja

Lola Astanova
foto: Printskrin / You Tube

Astanova koja sada važi za jednu od najtraženijih pijanistkinja širom sveta, počela je svoj muzički put sa samo osam godina, da bi do danas postigla, kako je kritičari opisuju "vrhunsku klavirsku tehniku u kombinaciji sa dubokom muzičkom senzualnošću i jedinstvenim osećajem za modu“.

Izvođenjem originalnih koncerata klasične muzike i saradnjom sa najboljim orkestrima i muzičarima, Astanova je osvojila srca ljubitelja klavira u svakom kutku planete, a retko ko ostaje imun na njenu želju da svaki njen nastup, kako i sama opisuje "bude jedna posebna elegantna i strastvena ljubavna veza sa klavirom".

Lola Astanova, pijanistkinja, Beograd, nastup, turneja
foto: Promo

Lola važi za umetnicu sa veoma uzbudljivom muzičkom karijerom, uklapajući se u definiciju savremenog virtuoza. Nastupala je sa internacionalno priznatim muzičarima, među kojima su Andrea Bočeli, Al Di Meola, 2 Cellos, Marko Antonije, kao i David Foster, a vlasnica je i velikog broja priznatih muzičkih nagrada.

Lola Astanova
foto: Promo

Zbog svega navedenog, Lola Astanova i na Instagramu važi za jednu od najpregledanijih klasičnih muzičara na svetu u periodu od 2018. do 2021. godine.

O Novaku Đokoviću

Atraktivna umetnica, virtuoz za klavirom,bila je gošća Novaka Đokovića u Beogradu na Adrija turniru. Njoj su u Srbiji oduševljeno aplaudirali, fotografisali se sa njom, a šarmantna Ruskinja sa adresom u Americi bila je oduševljena srpskom prestonicom.

Lola Astanova
foto: Promo

Domaćini su joj pokazali prirodne lepote Beograda, pa je otišla kući puna utisaka.

- Novak je brižna osoba i iako je bilo jasno da je bio veoma zauzet kao domaćin turnira, igrajući mečeve, promovišući ga i dalje, njemu je pošlo za rukom da se baš svako oseti posebno i dobrodošlo - rekla je prilikom prošle posete Srbiji Astanova za " Blic".

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:15

LOLA ASTANOVA OPČINILA ZADAR Noletova gošća zasenila teniski spektakl: Kod lepe pijanistkinje SVE PRŠTI (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track